Boeing nembé ngeureunkeun produksi 737 Max - BGR

0 481

Dina pendekatan anu henteu kaget pisan pikeun saha waé anu parantos ngiringan kaserang pabrikan Boeing, perusahaan ayeuna parantos ngeureunkeun produksi 737 pesawat Max dina kasusah. siga CNN hubungan, produsén froze fasilitas pasamoan anu diwangun pesawat populér.

737 Max teu kaampurkeun dina sadunya di awal taun 2019 saatos kadua tina kacilakaan anu parah anu katingalina parantos aya hubungan kana parangkat lunak pungsina. Boeing parantos ngagulung apdet perangkat lunak, tapi masalah anyar terus muncul, nyegah FAA tina ngabersihan pesawat pikeun jasa.

Warta anu saé - upami aya waé dina kaayaan ngaco ieu - nyaéta para padamel anu sateuacana tanggel waler pikeun pangwangunan 737 Max bakal tetep padamelan ku Boeing sareng moal mecat atanapi ditunda cuti, numutkeun perusahaan. Nanging, pesawat anu henteu kabina, panyadia bakal kapangaruhan.

Dina titik ieu, masih henteu jelas naha 737 Max bakal dibawa ka langit. Kalayan seueur pesawat anu parantos aya di tangan maskapai sareng Boeing siap ngintunkeun pesenan anyar, sigana henteu saperti yén pesawat bakal dieusian sacara lengkep, tapi manéh kendaraanna disimpen, beuki handap garis Boeing. miboga.

Sanaos pesawat pareng diidinan deui, panaroskeun naha mancanagara bakal hoyong dewan tetep tiasa dijawab. Boeing mertahankeun rencana sanés nami ngaranan pesawat, tapi maskapai bakal mertimbangkeun anu ngalakukeunana, ngaharepkeun pikeun ngajaminkeun yén konsumén pesawat anu anyar sareng ningkat sareng henteu sami sareng pesawat anu nabrak sareng nyarios nyawa ratusan jalma.

Sumber gambar: uncredited / AP / REX / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.