COVID19: Péker kacilakaan anu henteu bisa malikkeun

0 2

Wilhelm Bloch, dosen di Cologne Higher School of Sport, hariwang ngeunaan kaayaan pikeun jadi deui kajawaraan Jerman akhir minggu ieu. Sareng alarem dina kamungkinan akibat Covid-19 dina kasehatan atlit.

Sanaos protokol kaséhatan drakoni direncanakeun pikeun dinten Saptu pikeun ngarobih deui Bundesliga, pamaén tiasa kakeunaan "rusak" lesi paru-paru dina inféksi ku koronavirus, kalayan résiko turunna kinerja, ngécéskeun ka AFP dokter. olahraga kasohor di Jerman.

Dina wawancara telepon, Profesor Wilhelm Bloch, tina Cologne Higher School of Sport, hariwang ngeunaan kaayaan uih deui ka lapangan sawaktos paréntah kaséhatan, ditilik protokol Liga Jerman (DFL) "henteu yakin dina 100 % ".

Naha protokol kaséhatan Bundesliga tiasa ngajaga pamaén?
Wilhelm Bloch: Éta henteu aman 100%. Protokol ngaminimalkeun résiko, tapi teu aya perlindungan 100%, sareng aya bahaya bahaya ningali pamuter atanapi manager anu katépaan virus. Résiko hésé ditaksir. Éta sacara alami gumantung kana lingkungan sareng kaayaan umum di nagara éta. Pamaén henteu dina jumlah karantina, aranjeunna nyampur sareng kulawargi, sanaos aranjeunna parantos nampi paréntah pikeun ngawates kontak. Sareng aya ogé résiko nalika patandingan. Aranjeunna sadayana bakal diuji, tapi sanés sadayana tes coronavirus leres damel, aya margin kasalahan anu ageung.

sumber: https: //sport24.lefigaro.fr/football/etranger/allemagne/actualites/bundesliga-les-joueurs-exposes-a-des-lesions-irreversibles-selon-un-medecin-1001759

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.