Kamerun: Kanggo topéng, jumlah 1000 FCFA ayeuna kedah diperyogikeun ti unggal murid

0 2

Kamerun: Kanggo topéng, jumlah 1000 FCFA ayeuna kedah diperyogikeun ti unggal murid

Ukuran kasebut diakukeun pas harga dihanca dina tanggal 1 Juni 2020.

Nyanghareupan pers dina tanggal 13 Mei 2020 di Yaoundé, kantor Asosiasi Kolot Kolot Kolotik (APE) Kamerun mutuskeun pikeun sistematis nganggo réngking ku para siswa saatos kelas dihanca dina tanggal 1 Juni 2020. Ukuranna anu ukur merhatikeun murid dina kelas pamariksaan primér sareng sekundér, tujuanana pikeun ngawatesan sumebarna Covid-19 pikeun ngarobih deui pelajaran tanpa résiko anu ageung.

Kaputusan kasebut dicandak ku presiden nasional APE Kamerun, Ghislain Kwayep Mbiada, konsér sareng kepala-gedong pertubuhan. APE parantos ngumumkeun yén pendaptaran moal langkung ti 30 siswa unggal kelas. Kusabab kursus part-time bakal disayogikeun pikeun ngamungkinkeun rotasi tenaga kerja anu langkung saé.

Salian wajib diwajibkeun dua masker per murid, hiji kubitainer 1000 liter gél hidrokoholik per pendirian, disinfeksi sistematis sareng pangangguran thermoflashes di lawang unggal pendirian, mangrupikeun sadaya ukuran anu parantos dianut ku pertahanan pikeun merangan penyebaran covid-19 di sakola.

APE sareng para kepala organisasi ogé parantos ngajak kolotna pikeun mayar waragad sakola pikeun turunanana sareng ngiringan pribadi kana pendidikan murangkalih di imah.

Tulisan ieu muncul heula dina: https: //actucameroun.com/2020/05/15/cameroun-la-somme-de-1000-fcfa-desavant-exigee-a-chaque-eleve-pour-le-masque/ amp /

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.