Jeung episode Jumaah anu kamari narik perhatian pamirsa kusabab Inès sareng Claude, anu nuju nuju nalika buruan kanyamanan. Claude hoyong masihan kantong 28-kilo ka calon éta, pikeun ngahargaan prinsip anu parantos dinyatakeun dina sidang terakhir. Calon hoyong milih pikeun merit di masa depan, ngajelaskeun yén anjeunna bakal milih jalmi anu paling pantes nalika ujian. Claude janten hoyong ngadasarkeun dirina dina nilai-nilai anyar calon: " Upami anjeun damel kaputusan anjeun, kantong sanés pikeun anjeun. Nanging sakapeung dina kahirupan, anjeun kedah logis. Buktina, anjeun pantes ti saprak kieu parantos sumping. Logika anjeun kamari teu cocog ku kuring. »

"Éta rumit sareng hapunten"

Akhirna, Claude ngabagi kantong antara tilu calon. Tapi Pait parantos eleh pait, sareng diluncurkeun, ka Denis Brogniart hoyong " reureuh Claude". Kecap-kecap anu henteu ngan ukur ngaganggu pésta anu dipikaresep, anu ngajak Moussa pikeun nenangkeun calon, tapi ogé Internét dina pamaké. Seueur jalma dina média sosial parantos nunjukkeun kana sikep Inès. Tah, dinten Minggu ieu, 17 Mei, bungsu petualangan hoyong netelakeun perkawis perkawis prilaku di Koh Lanta.

Sareng aya dina carita, dina Instagram, éta calon nyatakeun dirina: " Ngeunaan Claude, éta sanés kabiasaan, tapi kuring teu ngarti anu datang pikeun ngahina kuring ku nyarioskeun tilu puluh genep rébu kali parah. Kuring kudu nempatkeun hal dina kontéks, kuring aya dina cocooan, lapar urang, urang henteu sare, éta rumit sareng hapunten di akhirna kusabab kuring terang éta sanés kabiasaan normal. Éta hungkul kuring ngagaduhan leres tina harepan réaksi ieu. " Jisim kuring parantos nyarios.

sumber: https://www.programme-tv.net/news/evenement/koh-lanta-koh-lanta-lile-des-heros/254791-koh-lanta-ines-critiquee-pour-son-attitude-envers- claude-elle-replique-pageuh /