Deconfinement / Football: Nangkeup tanpa Sanction di Jerman pikeun ngagungkeun hiji tujuan

0 1

Cék siku? Entong. Salila sambungkeun deui Bundesliga sabtu minggu ieu, Bek Hertha Berlin, Dedryck Boyata nyium teammate Marko Grujic dina macana sanggeus gawang kahiji timnya ngalawan Hoffenheim. Jauh tina saran kaséhatan anu dilaksanakeun di tengah wabah koronavirus.

Pasti, tapi hajatna tujuan anu teu hormat ka kabutuhan kaséhatan tina jarak sosial henteu ditolak, tungtungna saur dinten Saptu ieu juru carios Liga Football Jerman (DFL) saatosna nangkeup ieu. Kumaha ngagungkeun tujuanna nyaéta "sanés bagian" Protokol medico-organisasi dilaksanakeun ku liga pikeun ngijinkeun deui kajawaraan Jérman, kompetisi maén bal utama mimiti balikeun sanajan pandémik coronavirus.

"Émosi ogé bagian tina patandingan, lamun henteu urang henteu kedah maén",

"Kanggo perayaan éta, ngan ukur nasihat anu parantos dibéré sareng akibatna, moal aya sanksi," saur juru carios DFL saatos lima pertandingan munggaran ka-26 kajawaraan.

Upami seuseueurna pamaén parantos hormat indikasi, contona ngéléhkeun siku pikeun ngahargaan diri, bek Belgian Hertha Berlin Dedryck Boyata nyium pipis mitra timnya Marko Grujic saatos tujuan kahiji tim maranéhanana ngalawan Hoffenheim. "Kuring miharep jalma-jalma bakal ngarti. Ngayakeun balik (ngagungkeun) mangrupikeun indikasi. Kami diuji genep kali négatip pikeun coronavirus, waktos kamari. Émosi ogé bagian tina patandingan, lamun henteu urang henteu kedah maénkeun, ”pamadegan Bruno Labbadia, palatih Hertha.

DFL parantos ngabahas dokumén 51 halaman ka otoritas, anu ngayakinkeun pamaréntah féderal sareng wilayah Jérman ngeunaan kamungkinan ngolégkeun deui bal di tukangeun panto ditutup. Dina hiji dokumen anu disatujuan dikirim ka klub, DFL parantos netepkeun yén rengkuh sareng kontak tangan pikeun ngagungkeun tujuanna kedah dihindari sareng yén perlu pikeun hak istimewa "kontak siku atanapi suku. "

sumber: https: //www.20minutes.fr/sport/2780407-20200516-deconfinement-sanction-allemagne-apres-embrassade-celebrer-but

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.