Kontribusi hujan turun di Twitter saprak wartos anu lengkep anu teu kaduga pupusna Lynn Shelton murag. Biasa pisan gumbira sareng gumbira kalayan kahirupan, diréktur Amérika tilar dunya dina yuswa 54 taun panyakit getih anu anjeunna henteu sadar yén anjeunna ngalaman. Éta mangrupikeun pendamping salami sataun, aktor Marc Moron, anu ngumumkeun maotna, nyababkeun gelombang shock di dunya Kesenian 7 tempat anjeunna dihargaan, boh pikeun bakat na pikeun kualitas manusa.

Tandaan Duplass, anu parantos muncul dina sababaraha film ku filmmaker, diantarana Humpday, dileler dina festival Sundance sareng Deauville taun 2009, dipuji "Énergi kreatif terbatas sareng semangat nular" ti sobatna.

Tandaan Duplass

@MarkDuplass

Kami leungit sobat dear Lynn Shelton. Urang ngadamel seueur barang babarengan. Abdi ngarepkeun yén urang kedah langkung. Énergi kreatif anu henteu terbatas sareng sumanget tepa henteu aya hubunganana. Anjeunna ngajantenkeun kuring langkung saé. Kami butted sirah, diwangun ku, seuri, silih nyorong. Jiga kulawarga. Leungitna jero.

Témbongkeun gambar on Twitter

Allison Janney, anu teu hilap CJ Cregg tina séri éta Ka Gedong Bodas, émut deuih "Kalayan hébat dina damel" handapeun arahan Lynn Shelton dina film Hampa hipot sareng jalan luar biasa pikeun ngarahkeun aktor. "Kuring resep nya ayana. Anjeunna haneut, miara sareng bakat pisan ”, tweeted aktris anu meunang Oscar pikeun peranna dina Kuring, Tonya.

Allison Janney

@AllisonBJanney

Kuring ngagaduhan pelesir hébat damel sareng Lynn Shelton on Touchy Feely. Anjeunna mangrupikeun diréktur aktor anu luar biasa. Kuring resep ayana di payuneun na. Anjeunna haneut sareng Alus sareng bakat pisan. Istirahat dina Perdamaian réréncangan kuring. 🙏

Témbongkeun gambar on Twitter

Ellen Page, anu ogé nunjukkeun Hampa Kasus ogé diréaksikeun kana maot ieu "Pikasieuneun", commending "Jalma anu luar biasa", saha ieu "Kualitas mutlak".

Ellen Page

@EllenPage

Leungitna kaleungitan. Naon jalma anu luar biasa, teu nanaon tapi kahadean mutlak. Abdi nganuhunkeun pisan bersyukur yén kuring ngagaduhan damel sareng anjeunna. Ngirim asih ka kulawarga Lynn Shelton.

Témbongkeun gambar on Twitter

Chloe Moretz, salah sahiji pahlawan Girls hungkul, bagikeun anjeunna "Nyeri" on Instagram. "Nya seuri estu nular. Dunya kaleungitan jiwa anu éndah ayeuna, haté kuring angkat ka sadayana kulawargana dina waktos susah ieu ", nyerat aktris anu, nyarioskeun ka dirina "Sangkan diajak suksés" terang Lynn Shelton sareng "Kanggo di jagat na sanaos sakedap".

Aktris Hannah Simone, anu parantos diarah ku Lynn Shelton dina sababaraha épisode anyar Girl, saur tim séri teu tiasa mendakan kecap-kecap pikeun ngungkabkeun rasa sedih. "Kami kakasihna" anjeunna tweeted, ngabagéakeun kreativitas sutradara.

Hannah Simone

@HannahSimone

Teu aya anu di kulawarga Gadis Anyar anu ngagaduhan kecap… Lynn Shelton mangrupikeun manusa anu paling éndah sareng kami kabéh untung anu cukup di sabudeureun dirina sababaraha kali mangtaun-taun. Upami anjeun bogoh acara urang, anjeun bogoh ka anjeunna ... kami resepkeun ati.

Témbongkeun gambar on Twitter

Lynn Shelton ogé kacatet episode diarah Saeutik Kawat Di mana waé, mini-series nembé dipasang dina Hulu di Amérika Serikat, kalayan sks Reese Witherspoon et Kerry Washington. "Dibudidaya", ceuk anu pangheulana "Sepuh kagétna yén filmmaker ieu pinuh hirup, berbakat sareng janten ekspresif henteu deui sareng kami". "Anjeunna paduli jero ngeunaan sadayana tuang sareng timna, mastikeun yén urang sadayana ngarasa nguping, katingal sareng dihargaan", Reese Witherspoon wrote.

"Lynn Shelton. Anjeun sumping kana kahirupan kuring sareng langsung ngarobih kuring pikeun anu hadé ”, dibagikeun Kerry Washington. "Naon inspirasi! Anjeun visi. Zest anjeun pikeun kahirupan. Pikiran mandiri anjeun. Humor anjeun sareng cinta sareng kumawula. Salaku seniman. Indung. Diréktur. Mitra dina kajahatan. Lampu. "

cuci kerry

@kerrywashington

Lynn Shelton. Anjeun leumpang kana kahirupan kuring sareng langsung ngarobih kuring pikeun anu saé. Naon inspirasi !!!! Anjeun visi. Antusias anjeun pikeun kahirupan. Sumanget anjeun anu mandiri. Humor anjeun sareng cinta sareng kumawula. Salaku seniman. Hiji indung. Sutradara. Hiji ko-konspirator. Lampu.

Témbongkeun gambar on Twitter

Judd Apatow, sareng saha Lynn Shelton parantos nyambut damel séri cinta, confided sabaraha anjeunna diideuan anjeunna "Salaku juru film sareng salaku jalma". "Nalika kuring tungtungna damel sareng anjeunna [on Love], anjeunna terang sakumaha anu urang ngarepkeun sareng sadayana anu dipikacinta anjeunna", anjeunna tweet.

Judd Apatow

@JuddApatow

Lynn Shelton mangrupikeun inspirasi sapertos janten juru film sareng salaku jalma. Kuring tungtungna ngagaduhan damel sareng anjeunna nalika anjeunna diarahkeun sakumpulan énggal @bogoh sareng anjeunna salaku cemerlang sakumaha urang ngarepkeun sareng sadayana dipuja dirina. Ieu hanjelu pisan. Takziah ka kulawargana sareng anu dipikacinta. https://twitter.com/gemko/status/1261740088897073152 ...

ɱıƙɛ ɖ'ąŋɠɛƖơ

@gemko

Dina balesan @gemko

Kuring dianggap Shelton janten diréktur komérsial paling terampil komedi komérsial dina bisnis, sareng nyarios kitu dina sababaraha ulasan. (Ieu mangrupikeun lede SISTER SISTER I.) Anjeunna gaduh knack pikeun kuring yén kuring curiga mangrupikeun wasiat kana kamurahan sareng panasaran dirina. Ieu bener-bener hurts.

Témbongkeun gambar on Twitter

Colin Trevorrow, anu diarahkeun ka Lynn Shelton di 2012 taun Kasalametan Henteu Dijamin, saur anjeunna "Leungiteun babaturan anu luar biasa sareng guru" anu diideuan sareng ngadukung anjeunna unggal dinten dina dinten-na. Sutradara na Dunya Jurasik ngagariskeun kumaha ngaleungitna dipikacinta dina medium bioskop bebas, khususna di Seattle sareng ngorbankeun maotna "Tragis".

Colin Trevorrow

@colintrevorrow

Leungiteun babaturan sareng mentor cemerlang. Lynn Shelton mangrupikeun inspirasi sareng dukungan sapopoé nalika urang damel pilem anu munggaran. Anjeunna dipikacinta saluareun kecap dina Seattle sareng komunitas komunitas indie. Kaulinan karaoke nya legenda. Gugah anu teu kabingung, ngadadak, rugi tragis.

Témbongkeun gambar on Twitter