Pantai Gading: Luce Kouassi kantun de San-Pedro dipecat tina persaingan ku ramana

0 1

Pantai Gading: Luce Kouassi kantun de San-Pedro dipecat tina persaingan ku ramana

Kusabab nyiptakeun kompetisi ieu, warta goréng parantos nyababkeun diskriminasi ka panitia anu ngurus kontes kageulisan di Côte d'Ivoire (COMICI).

Nalika Miss Ivory Coast 2020 aya dina kaayaan pinuh, Luce Kouassi anu megah, pinunjul tina preselection kota San-Pedro di beulah kidul, henteu deui hoyong ngiringan kompetisi. Cik San Pedro ditajong kaluar tina persaingan ku ramana.

Alesan pikeun ngabalikeun sapertos asalna tina panolakan katégori ku bapa Miss ningali putri na milu dina kompetisi Miss Côte d'Ivoire.

Janten, patarosan urang naroskeun ka diri urang kenging bapa ieu nolak yén putrina, anu sanés janten kanon kaéndahan, muncul di akhir kontes Miss Ivory Coast?

Kuduna nyarios yén yén bapa henteu pernah satuju sareng pilihan putrana. Sareng pikeun anjeunna, salami anjeunna hirup, anjeunna moal pernah nénjo ningali putri na milu dina kompetisi ieu bahkan nambihan yén anjeunna henteu dilaporkeun nalika Luce anu éndah dina pertandingan sub régional nepi ka anjeunna kapilih. sono, upami henteu, anjeunna bakal dilarang nyandak bagian.

Numutkeun inpormasi, panitia anu ngurus sayembara kageulisan ngalaksanakeun sagala rupa supados bapa balik ka raos anu langkung saé, tapi, rombongan Victor Yapobi, mendakan NO anu telenges! Bapana calon anu sanés kagolongan. Budak awéwé moal milu kompetisi Miss Ivory Coast 2020.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/cote-divoire-la-miss-de-san-pedro-luce-kouassi-viree-de-la-competition-par-son-pere/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.