Rekrutmen Kanggo Nannies Warga

0 1

Rekrutmen Kanggo Nannies Warga

Rekrutmen di Kamerun gratis, jaga upami anjeun dipayunikeun mayar sareng henteu pernah ngirim artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM), atanapi barang pribadi sapertos CNI anjeun

(Bastos) - 50.000F
Panaliti Nanny anu nyicingan (housed, didahankeun kanggo ngurus anak 2)
Unggal minggu anjeunna angkat ka dinten Rebo tabuh 12 énjing sareng uih dinten Kemis tabuh 18 énjing.
cni, Lokasi lokasi, 2 kartu poto
Tel: 677.306.320
NB: Mimitian GAMBAR

Yaoundé

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.