KOMUNITAS KOMERSI

0 1

KOMUNITAS KOMERSI

KOMÉRSIAL

Salaku bagian tina perluasanna, perusahaan lokal kanggo milari kaperluan 02 kagiatan komérsial na.

propil

  • M / F antara 25 jeung 35 taun
  • Boga Bac + tingkat 02
  • Jadi di presentasi fisik alus
  • Nyarios leres dina basa Perancis sareng / atanapi Inggris

misi

    • Promosi jasa pikeun konsumén poténsial;
    • Ningkatkeun portopolio klien perusahaan;
  • Lacak pelanggan poténsial sareng ngalaksanakeun tindakan prospek penjualan di lapangan;
  • Ngembangkeun tindakan komunikasi;
  • Rundingan sareng simpenkeun kontrak;
  • Laporan rutin ngeunaan intelektual kompetitif sareng saran lapangan.

Kintunkeun CV anjeun ka alamat Cabinetbidjocka@gmail.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.