Kasempetan Kanggo Pembeli M / F

0 1

Kasempetan Kanggo Pembeli M / F

Aksi Contre la Faim mangrupikeun internasional, apolitik, non-denominasi sareng non-profit Organisasi non-pamaréntahan (NGO). Misi na nya éta pikeun nyalametkeun kahirupan ku cara nyegah, ngadeteksi sareng ngarawat malnutrisi, khususna nalika sareng saatos darurat sareng konflik. Anjeunna museurkeun campur na kana pendekatan terpadu, ngagabungkeun séktor Nutrisi, kaséhatan sareng perawatan; Kaamanan dahareun sareng mata pencaharian; Cai, sanitasi sareng kebersihan; Advokasi sareng kasadaran. Dina taun 2013, Aksi Contre la Faim- Internasional campur dina langkung ti 45 nagara, ngabantosan sakitar 7,3 juta jiwa.

Pikeun operasi kami di Kamerun, kami milarian:

01 MEMBANGKANG M / F

Dasar bumi: Batouri

Jumlah posisi: 01

Durasi kontrak: Matuh ka waragad

Tanggal tanggal: June 2020

Diawasi ku: Dasar Logistik

Lokasi: Batouri

Gaji kasar kategori: Dumasar skala gaji maksakeun Aksi Contre la Faim

OBJEKTIF POST : Pastikeun sadaya pembelian ti koordinasi ACF, Batouri, Maroua.

IN PARTICULAR, KANGGO NU MÉSANG RESPONSIBILIT GOLEK :

  • Mesen / Manajemén Meuli;
  • Ngatur data supplier;
  • Lagu panyadia pamayaran.

DIPLOMAS/ TAHAP PENDIDIKAN / INGKAP :

  • Tingkat sarjana +2 dina logistik, atanapi perdagangan internasional atanapi dina aksi komérsial atanapi di akuntansi atanapi IT;
  • Paling minimum sataun sataun pangalaman profésional mangrupikeun asset.

Kaahlian diperlukeun:

Pangaweruh:

  • Pangetahuan ngeunaan dasar pameseran
  • Pangetahuan ngeunaan dasar ngeunaan manajemén saham
  • Fluency dina basa Perancis (baca, nyerat, diucapkeun)
  • Pangetahuan ngeunaan alat IT sareng Kantor Pack (Kecap sareng Excel)

Diajar carana :

  • Kaahlian rundingan
  • gawe babarengan

Nyaho kumaha tiasa:

  • Kaahlian interpersonal sareng sumanget tim
  • rigor
  • Gaya proposal
  • Kamampuhan pikeun nyandak kaputusan
  • Kasadiaan (mobilitas sareng kalenturan)
  • Rasa organisasi
  • otonomi
  • transparansi

PROSEDUR KOMUNITAS

Prosedur Ngalengkepan Khusus anu nyekupkeun kalaparan kalebet hambalan konci 3:

  1. Pilihan anu dipilih dumasar kana file file anu dikintunkeun (ngan ukur calon anu gaduh kaahlian sareng pangalaman dina profil anu dijelaskeun dina tawaran disimpen pikeun ujian tinulis)
  2. Tes tés anu ditulis
  3. Wawancara lisan

Pikeun unggal léngkah, ngan ukur calon anu dipilih dikontak.

Aplikasi (kaasup CV, surat motivasi, sareng rujukan ogé) kedah dikintunkeun Hungkul Ku email rekrutmen @ cm-actioncontrelafaim.org ku nunjukkeun judul padamel sareng rujukan BA-LOG-052020-001 dina hal email.

Aplikasi kedah dikirim sateuacan Senén 25 Mei 2020 tabuh 17 p.m.

Perhatosan: Manajer Sumber Daya Manusia, Laku Ngalawan Kamerun Lapar

Mung calon anu dipilih bakal dikontak ku Aksi Contre la Faim kanggo ngalaksanakeun ujian sareng wawancara.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.