pedaran:

HAYANG TEMBANG TANPA APA APPLIKASI BASA KOMPOTNA

perusahaan ETOUBE saatos daya tarik ti covi-19, mutuskeun pikeun ngalipetkeun supermarkétna teras, milarian 04 budak awéwé ngokolakeun pasar-pasar anu hiji ieu bakal ngagaduhan misi: hiji bakal ngurus éta, ngajualan dina kotak anu sanés. méja kas sareng salah sahiji dina acara resepsi
syarat rekrutmen:
nyarios basa Perancis atanapi Inggris anu saé
jujur, geulis, mesem, bageur
pagawe
komposisi file
CNI. APLIKASI Tugas. CV. PLAN LOKASI

jelema nu ngajual