Booba nyolok La Fouine dina Instagram

0 2

Booba nyolok La Fouine dina Instagram

19 Mei 2020 ieu, Booba sakali deui nunjukkeun wé ngagoda dina Instagram. Sakumaha biasa, anjeunna kasoran salah sahiji saingan legendaris na, La Fouine, dina panon sadaya. Kami ngawartosan anjeun langkung handap ieu!

Booba seuri kabuka di La Fouine. Henteu aya Rahasia yén Booba mikanyaah ngorotan musuh-musuhna dina bersih.

Ditinggalkeun kusabab seueur pasea sareng kaayaan teu sabar, B2O henteu pernah masihan miss kasempetan anu ngalungkeun jalma-jalma anu henteu kalaksanakeun dina haténa. Gims atanapi Damso, anjeunna ngagaduhan sadayana deui.

Ku sabab kitu, kahirupan sapopoéna dipotong ku hinaan atanapi hinaan dina kanvas, tanpa ngalangkungan opat jalur. Sareng ayeuna, nyaéta saingan anu langgeng La Fouine anu anjeunna nyerang, sakali deui. Upami dua dinten ka tukang lanceuk Dadju di tempat wisata, ayeuna anjeunna mangrupikeun rapper ti Trappes.

Dina carita Instagram, anjeunna nyebarkeun sababaraha jam ka tukang, poto ti juru "Sadaya Sarua" tina sirah ka toes. Ngan harita, anjeunna ngeposkeun poto kadua, waktos ieu ngazum dina sapatu Yeezy. Anjeunna catetan dina legenda:

"Koneng", salaku rujukan ka lagu pamungkas na nganggo artis ZED.

Booba, masih janten provokatif dina jaringan sosial na.
Upami sababaraha bulan kapengker, akun Instagram na dihapus ku pangurus platform, DUC de Boulogne henteu diajar ti dinya.

Sok janten ngolok-olok, seniman umurna 42 taun gancang deui murag kana kalepatan na, sareng éta, ku cara ngapungkeun manajer Instagram.

Sanaos kasabaran kuatna dina perang ngalawan Covid-19, sareng présipina na papa hen langkung langkung ti ayeuna.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/booba-provoque-a-nouveau-il-ridiculise-la-fouine-sur-instagram/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.