Nyanghareupan tuduhan perkosa ramana Kardi B ngarobih tiiseun sareng ngahukum ngahormatanna

0 1

Nyanghareupan tuduhan perkosa ramana Kardi B ngarobih tiiseun sareng ngahukum ngahormatanna

Lila diubaran ku gosip anu goréng ngeunaan bapakna, tungtungna seniman hareupeunana cicingeun sakali sareng kanggo sadaya basa anu goréng, sareng dina waktos anu sanés mulangkeun reputasi ramana.

Salila sababaraha taun, gosipna anu dahsyat parah ngarusak gambar Cardi B sareng na tina ramana. Kiwari dimungkinkeun nyatakeun yén pater panyanyi sateuacana ditahan kanggo carita perkosaan budak leutik.

Kakuatan sagala langkung serius saprak urang ayeuna tiasa ningetan dina platform Twitter langkung ti saratus tweets ngeunaan anu terakhir salaku pedofilia. Sareng henteu kitu waé sakumaha anu disarankeun ku Cardi B.

Dina jalan kaluar anu kejam dina jaringan manuk biru, panyanyi jelas negeskeun yén rumor ngeunaan ramana éta ngan ukur palsu. Go ngajelaskeun ka fans anu janten imigran Dominika, ramana moal tiasa ngalakukeun kalakuan sapertos kitu di résiko diusir ti Amérika Serikat tanpa tunda.

Anjeunna nambihan yén sagala rupa laporan anu aya dina kanyataan éta ngan ukur palsu tina dirarancang ku "geuning " anu bakal mayar nyerang anjeunna sareng kulawargana. Wanda Jalma ngaluarkeun Cardi B. Saur anjeunna:

«Sareng ku cara bapa kuring biasa ngabantosan seniman ti Républik Dominika. Salah sahiji réncang anu paling saé nyaéta seniman pangpanjangna. FEFA. Anjeun tiasa mendakan bapa kuring henteu kantos ngalakukeun di m ** ieu! Udag".

"Upami anjeun ka imigran ka nagara tinangtu ieu ti nagara dunya katilu, anjeun tiasa ngalakukeun kajahatan anu pohara leutik, ngajual kasapuluh cannabis sareng ditangkep sareng diangkut"

"Kanyataanna anjeun nyiptakeun sagala tulisan palsu ieu tanpa akal ... upami anjeunna dirilis dina taun 1993 kumaha kuring lahir di 1992? Dimana cliché ditahan? Anjeun tingali anjeun kedah bohong langkung saé tibatan éta ”

Tuduhan palsu sacara umum di dunya béntang. Tapi éta rada jarang ningali kaseriusan sapertos kitu. Atuh cara, peminat bakal ngagaduhan tungtung carita.

bek hiji dinten, bek salawasna. Salaku sareng lalaki Offset na sareng sababaraha jelema anu luput, Cardi B sok aya nalika ngabéla kulawarga. Hiji kasempetan anu sabalikna ogé leres.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/cardi-b-brise-le-silence-et-lave-lhonneur-de-son-pere-face-a-laccusation-de-viol/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.