REKA ULANG UNTUK MEKANIK

0 1

REKA ULANG UNTUK MEKANIK

SERVISES SARILAN SEALAND ayeuna milarian markasna di Douala, a (01)

MEKANIK

Misi mékanik nyaéta:

- Monitor pangropéa tina armada kendaraan daérah;

- Ngatur bagian cadang;

- Laksanakeun pangawas administrasi;

AKTIVITI

Pangropéa pangropéa armada;

- Nganalisis sareng ngarencanakeun kabutuhan operasional dina panyegahan pangropéa sareng kuratif (révisi);

- Ngarencanakeun sareng ngontrol pangropéa, ngalereskeun, ngatur atanapi nampi kendaraan;

- Ngawas sareng ngontrol kagiatan panyadia jasa éksternal;

- Mariksa kendaraan;

Ngatur bagian cadang;

- Nangtukeun kabutuhan dina pasokan, pakakas, suplai sareng ngadegkeun pesenan;

- Netepkeun padamelan anu kedah dilakukeun ku panyadia jasa éksternal dina kandaraan urang;

- Nampi pagawean anu dilaksanakeun ku panyadia jasa éksternal dina kendaraan urang;

- Mastikeun kabersihan sareng sanitasi di taman;

- Ngajaga papan pangropéa kendaraan.

Administrasi turutan;

- Ngawaskeun pembaharuan file administrasi kanggo kendaraan sareng otorisasina sanés;

- Ngatur campur tangan, panalungtikan sareng analisa kajadian;

- salinan arsip file kendaraan sareng dokumén pangropéa kendaraan (lambaran deklarasi, bentuk pesenan, sareng sajabana)

- Dibewarakeun klaim sareng nuturkeun sareng asuransi.

keureutan

  • Panyekel BAC dina mékanika;
  • Boga sahenteuna 5 taun pangalaman dina posisi anu sami;
  • Mibanda pangaweruh anu saé dina pangropéa nyegah sareng kuratif;
  • Nu tiasa ngadamel diagnosis anu saé;
  • Nyaho kumaha ngagunakeun perangkat lunak Manajemén Pangropéa Dibantu komputer - CMMS

formulir aplikasi: CV, hurup panutup

Tebus: Salasa 26 Mei 2020

Kirim surélék aplikasi Anjeun ka: recrutement@africafooddistribution.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.