Rekrutmen Kanggo Manajer Pemasaran Digital

0 1

Rekrutmen Kanggo Manajer Pemasaran Digital

sungut nu Pelatihan jeung Konsultan Integra ieu recruiting a (01) Digital Marketing Manager

  • Pangetahuan hébat kana pamasaran sareng digital
  • Antisipasi, kreatifitas, inovasi
  • Rasa analisa, ngaregepkeun, sareng observasi
  • Pangalusna saé ngeunaan komputer komputer
  • Kamampuhan pikeun ngayakinkeun
  • Duaan

AKTIVITI KAWASAN : Latihan - Sertifikasi - Naséhat sareng pitulung

LOKASI: Douala - Akwa

kasadiaan : 1 Juni 2020

kontak : 666 55 33 13

surélék : rh@itcservices.net

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.