Salingkuh: Rihanna langkung sugih tibatan Ratu Inggris

0 4

Salingkuh: Rihanna langkung sugih tibatan Ratu Inggris

Dina 32 waktos, Rihanna aya di mastakana rejeki anu diperkirakeun 468 juta pon atanapi 525 juta euro. Ku ngalebetkeun tempat ka-282 dina daptar Sunday Times tina kapribadian pangayaan di Inggris.

Dumasar di London, panyanyi ti Barbados nembé ngalebetkeun daptar Sunday Times tina kapribadian pangayaan di Inggris.

Kanyataanna, "Intan di langit" parantos langkung langkung seueur anu makuta. Ngadegkeun ku Minggu Times, Rihanna janten musisi paling kekayaan di nagara éta.

Anjeunna sumping ka payuneun para penyanyi Mick Jagger, Elton John atanapi Adele. Tapi balikeun komposer Andrew Lloyd Webber sareng Paul McCartney.

Kakaisaran na muncul sareng penjualan rékaman sareng tikét konsér, teras diluncurkeun ku peluncuran taun 2017 tina merk kosmetik Fenty Beauty, dituturkeun rapet ku lingerie na, Savage x Fenty.

Sareng mana anu kedah ngahontal jangkung énggal liwat satru anu atos taun ka tukang ku grup LVMH, anu masihan musisi carte blanche pikeun ngamekarkeun hiji merk méwah anyar.

Permaisuri Elizabeth, pikeun anjeunna, didaptarkeun dina 372nd dina daptar, kalayan kabeungharan pribadi diperkirakeun 350 juta pon atanapi 392 juta euro.

Éta saé, tapi kirang ti taun ka tukang, tempatna direngking ka 356th, sareng 370 juta pon atanapi 415 juta euro.

Ogé, Sunday Times, di warisan perumahanana, anu bakal diperyogikeun direnovasi taun ieu, tina sababaraha kamar Istana Buckingham anu henteu dirobih deui ti saprak 1952 dina hateup benteng Windsor na.

Krisis ékonomi kusabab koronavirus ogé bakal ditimbang dina portopolio ekuitasna. Sareng kedahna ngarobih anjeunna, dina sasih datang, seueur pendapatan reureuh, istana na biasana dibukaan terbuka ka umum.

Diantara kapribadian anu ngaleuwihan Elizabeth II, urang ogé mendakan éta aktris Salma Hayek, ogé ditetepkeun di London anu nyepengan salakina François-Henri Pinault 6,5 miliar pon, atanapi 7,3 miliar euro.

Panulis dongéng Harry Potter JK Rowling, 795 juta pon, atanapi 880 juta euro sareng stylist Victoria Beckham gaduh salakina sareng David salakina kira-kira 370 juta, atanapi 415 juta euro.

Ratu tetep tetep sateuacan pengacara Amal Clooney 275 juta sareng George, atanapi 308 juta euro sareng aktris Catherine Zeta-Jones 210 juta sareng Michael Douglas, atanapi 235 juta euro.

Pikeun awéwé anu paling sugih di Inggris, éta Kirsten Rausing, 12,1 miliar pon, atanapi 13,5 miliar euro anu gaduh sapertilu tina perusahaan bungkusan Tetra Pack.

Tapi tetep aya tukangeun jalma pangayaan di nagara éta, John Dyson, panemu tukang pembersih vakum anu sami nami, anu mimiti najis kalebet réngking di luhur Times Times, kalayan 16,2 miliar pon atanapi 18,2 Milyaran Euro urang.

Tulisan ieu muncul mimiti: https://afriqueshowbiz.com/rihanna-plus-riche-que-la-reine-dangleterre/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.