Salingkuh: Tiwa Savage ngumumkeun proyek salajengnana, taranjang dina klip pidéo

0 2

Salingkuh: Tiwa Savage ngumumkeun proyek salajengnana, taranjang dina klip pidéo

Ti saprak mimiti karir musikna, béntang Tiwa Savage teu lirén ngumpulkeun kasuksesan saatos sukses. Pikeun klip ieu pikeun datang penyanyi ngarencanakeun ngalamun.

Seksi pisan dina penampilan televisi na, pidio musik dirina, Tiwa Savage ngamungkinkeun ngajantenkeun awéwé anu disebatkeun, sareng pinuh sensasi dijual.

Nanging, dina wawancara dina radio BBC panyanyi sareng panulis lagu nyatakeun yén anjeunna tiasa kapaksa ngagem baju adamik dina albeum salajengna anu disebut "CELIA".

"Kuring panginten kedah taranjang dina video kuring sanés kusabab kuring henteu terang naon tipu daya ganjil anu kuring kedah kaluar pikeun ngadamel makhluk ieu sareng ngalahirkeun albeum kuring sateuacana", Manehna ngomong.

Tiwa Savage nyatakeun yén albeum na ayeuna kasimpulan campuran sadaya emosi anu diémutan ku hiji awéwé Afrika.

Artis Anu Bédah Nigerian, Tiwa Savage, née Tiwatopena Savage, nyaéta seniman Nigerian lahir di Lagos, 5 Pebruari 1980.

Tokoh Afrobeat, anjeunna parantos kontrak sareng musik Sony-ATV sareng Mavin Records, labél Don jazzy, salah sahiji panata panggedéna di Nigeria.

Karir musikna ngiringan tina lagu EMINADO dirékam sareng Don jazzy.

Ti dinya anjeunna nandatanganan kontrak musik sareng lalaki anu ditaroskeun saha sobat musik Amérika anu hébat sapertos Jay-Z, anu sering anjeunna nyusun instrumental.

Baheulana nikah ka Tuni Balogun di 2013, anjeunna tungtungna cerai teras teraskeun hirup artistik kalayan harepan sanaos perkawinan henteu munggaran.

Artis anu ditaroskeun, parantos seueur kontroversial ku hubungan kamungkinan anjeunna sareng WIZKID, ngagaduhan cita-cita sanésna ti ukur ngagedekeun kageulisan fisikna.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/prochain-projet-de-tiwa-savage-se-mettre-nue-dans-un-clip-video/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.