10 aktor anu paling indah di Novelas

0 8

10 aktor anu paling indah di Novelas

Kami terang séri telenovelas kusabab carita pikaresepeun anu nyaritakeun aranjeunna. Kami henteu terang yén novél séri ieu mangrupikeun pabinihan pikeun lalaki anu kasép anu ngajantenkeun awéwé cinta unggal dinten. Milarian luhur 10 budak anu geulis dina séri telenovelas :

1) Jencarlos Canela

Musisi sareng aktor asal Cuban, JenCarlos Canela dipikanyaho ku peran utama dina Telenovela "El Diablo".

2) Harun Diaz

Aktor Méksiko, penyanyi sareng pangusaha, Aaron Diaz kapanggih dina Telenova Teresa dina peran Mariano.

3) David Chocarro

Ganteng, elegan, menawan pisan, David Chocarro teu pasti jadi salah sahiji palaku anu ngadamel impian tina telenovelas impian.

4) Miguel Varoni

Miguel Varoni mangrupikeun aktor sareng diréktur Kolombian-Argentina. Anjeunna nikah ka aktris Kolombia Catherine Siachoque sareng ngagaduhan putra ku aktris Teresa Gutiérrez. Kami kenal anjeunna salaku panutanana salaku penjahat, hususna dina séri ieu: Luna, dina peran Martín Acero El Hierro sareng di La casa de al lado dina peran Javier Ruíz.

5) Carlos Ferro

Carlos Ferro (lahir Carlos Mauricio Ferro Fernández dina tanggal 5 Juli 1984 di Torreón, Coahuila de Zaragoza, Mexico), mangrupikeun aktor Méksiko.

6) Jorge Luis Pila

Jorge Luis Pila mangrupikeun aktor Kuba, dipikanyaho maénkeun peran Antonio dina séri telenovela Catalina y Sebastian, dina séri telenovela El Diablo. Sareng ogé, séri telenovela Amérika Donde Esta Elisa? di mana anjeunna muterkeun pulisi langkung umur 45 taun. Dina taun 2013, anjeunna mangrupikeun salah sahiji palaku utama tina telenovela La patrona. Urang ogé ningali dina séri: La casa de al lado dina peran Matias Santa Maria. Urang kenal anjeunna pikeun kalungguhan pulisi na.

7) Eugenio Siller

Eugenio Siller (lahir Eugenio Santiago Siller Rodríguez dina 5 April 1981 di Tampico, Tamaulipas, Mexico), nyaéta saurang aktor sareng penyanyi Méksiko. Anjeunna ngadamel percikan di bioskop berkat peranna dina sinétron mi pecado.

8) Sebastian Rulli

Sebastian Rulli mangrupikeun aktor Argentina, anu parantos dikenal di seueur telenovelas kalebet Clase 406 (2002) sareng Rubí (2004). Sebastian Rulli parantos hubungan sareng aktris Angélique Boyer saprak moto telenovela Lo que la vida me robo.

9) Fabian Ross

Fabián Ríos lahir tanggal 5 Juli 1980 di Curití, Santander, Kolombia. Anjeunna gancang nyéépkeun diri pikeun dilatih dina modél anjeunna nalika pelajaran seni. Ieu ngamungkinkeun anjeunna ngadaptarkeun sababaraha kontrak sareng ngadukung kulawargana. Tapi cinta-Na pikeun bioskop ngalahirkeun.

10) Gonzalo Garcia

Aktor Gonzalo García Vivanco parantos kéngingkeun seueur fans di Terre de Passion sareng telenovelas La patrona. Lucho Vampa atanapi malah 'Flavio Gallardo' mangrupikeun palaku pikeun ngahirupkeun telenovelas ieu berkat kalungguhanana. Fisikna teu weléh aya awéwé teu acuh.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.