04 POSITIONS PUTRA DI TOTAL CAMEROON

0 8

04 POSITIONS PUTRA DI TOTAL CAMEROON

Manajer Sektor Network # 4

padagangan

DOUALA-BD DE LA LIBERTE (CMR)

Cameroun

Proyék Pedaran

Salaku Manajer Séktor Jaringan (manajemén portopolio stasion jasa), anjeun bakal disebat:

  • nolak, ngahirupkeun, ngontrol sareng ngembangkeun kawijakan jaringan (Top & Eco service, HSEQ, kaamanan, jeung sajabana)
  • nyumbang kana kawijakan pangembangan sektor anjeun ogé pikeun pangwangunan komérsial;
  • nyegah résiko kauangan, stopages stasion;
  • diajar, ngajukeun sareng ngaoskeun unsur-unsur ékonomi (optimalisasi akun operasi, rencana kontribusi sareng aksi) maréntahkeun kontrak manajer nalika aranjeunna diatur, nganyarakeun atanapi dirésponasi;
  • mastikeun monitoring saingan sareng sektor (kasempetan, ancaman, saingan);

Kontéks sareng Lingkungan

Anjeun lapor ka Pangurus Kacamatan di daérah anjeun ditugaskeun sareng anjeun dina pimpinan portopolio Jumlah stasion.

Anjeun tanggel waler pikeun pusat kauntungan, diurus ku dukungan unit fungsional sareng operasional (administrasi penjualan, pangropéa, jasa dahareun toko, pemasaran, akuntansi, transportasi, HSEQ, SFS, karya,).

keureutan ditéang

  • Tingkat Bac +4 / 5 dina Perdagangan, Kauangan & Akuntansi sareng / atanapi sarimbag;
  • Lalaki / awéwé di sawah;
  • Otonomi, kajengkepan, integritas, raos penjualan sareng jasa palanggan, responsif sareng sayogi;
  • Kaahlian organisasi anu saé, analitis sareng komunikasi; kaahlian badami, keahlian; managerial, rasa tanggung jawab jeung prihatin pikeun pagelaran ékonomi;
  • WS Rendra tina Excel, téhnik kauangan sareng akuntansi;
  • Kabuktian kabuktikeun nyetir;
  • Kamajuan dina nyetir pertahanan bakal ngajantenkeun asset.

rujukan

28890BR

pagawean

jualan

Wilayah, jabatan, lokalitas

Cameroun

Lokasi (Detil / Konci)

Cameroun

Jenis padamelan

CSD

Panjang kontrak

2

Tingkat pangalaman anu diperyogikeun

3 taun

Dipasang

Marketing & Layanan

Tentang kami / Propil Perusahaan

Miluan Jumlah Grup sareng Total Kaméra Kaméra Jaringan,

Masihan anu saé pikeun diri anjeun pikeun tanaga ngalangkungan gaya penjualan urang!

TOTAL téh leuwih ti 500 padagang anu béda di 130 nagara.
Perusahaan anu tanggung jawab anu aman sareng standar étika anu kuat, prospek pangembangan karir dina rupa-rupa, budaya inovasi sareng misi anu dibagikeun ku 100.000 karyawan grup: ngajantenkeun tanaga langkung saé unggal dinten.

Inpo langkung lengkep ngeunaan Total Kamerun cabangna www.total.cm

Tugas anu kadaluwarsa

20-Jun-2020

Online: https://www.careers.total.com/fr/postulez-chez-total

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.