Aktor Gregory Tyree Boyce kapanggih maot di kamar sareng kabogoh na

0 1

Aktor Gregory Tyree Boyce kapanggih maot di kamar sareng kabogoh na

Aktor anu teu nyawaan tina aktor Gregory Tyree Boyce kapanggih sareng pasangan na di Las Vegas. A tragedi nyata.

Gregory Tyree Boyce parantos maot. Aktor anu umurna 30 taun anu dipikanyaho ku masarakat umum pikeun maénkeun peran Tyler dina film "Sore", kapanggih maot dina 13 Mei 2020 di imah Las Vegas na. Kabogoh na Natalie Adepoju (27) ogé maot di sisi na.

Upami anu nyababkeun pupusna aranjeunna henteu acan dikenal dina waktos éta, situs TMZ ngumumkeun kapanggihna bubuk bodas anu misterius dina tempat anu sigana bakal maotna dua kali.

Éta mangrupikeun cahaya kahirupan urang
Salasa 19 Mei 2020, kulawarga almarhum medalkeun siaran pers. "Éta mangrupikeun terang kahirupan urang sareng urang sedih ku datangna-Na. Gregory anu urang terang caket ka dunya sareng ieu jalma anu saé. Anjeunna hormat sareng tanggung jawabna ", Tuh manehna wrote.

Indungna, Lisa Wayne, nyarios sacara individu dina Facebook sareng upeti anyar. "Abdi gering tanpa anjeun. Abdi kasiksa, kuring éléh, abdi kaserang. Kuring ngintun pesen dimana kuring nyauran anjeun nalika kuring rusak atanapi hariwang, sareng anjeun nyarios ka kuring, Ma, Abdi sareng anjeun, kami bakal ngaliwat kasusah ieu. Naha anjeun ninggalkeun kuring? ", anjeunna nyerat sedih.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/lacteur-gregory-tyree-boyce-retrouve-mort-dans-sa-chambre-avec-sa-petite-amie/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.