Béda antara tanggal sareng fungsi DATEDIF - Tip

0 0

Panungtungan diropéa tara Raymond Pentier
.

Fungsi DATEDIF henteu didokumentasikeun dina Excel, tapi dina CCM anjeun tiasa mendakan kemungkinan anu ditawarkeun. Ieu kasimpulan.

video kami

Rumpaka

= DATEDIF (tanggal mimiti; tanggal ahir; jinis itungan)

conto

Dina A1: 05/02/2007

Dina B1: 02/02/2009

Upami anjeun ngagabungkeun 1, 4, 6:

= DATEDIF (A1; B1; »y») & »taun (s)» & DATEDIF (A1; B1; »ym») & »bulan sareng» & DATEDIF (A1; B1; »md») & »dinten (s ) ""

anjeun meunang => 1 taun (s) 11 bulan sareng 28 dinten (s)

pamakean

perhatian : rumus ieu teu tiasa dipercaya 100%

conto tanggal masihan 3 bulan tibatan 4 upami anjeun nyimpen 01/09/13 sareng 31/12/13!

Dokumén ieu judulna "Béda antara tanggal sareng fungsi DATEDIF" tina Kumaha jalanna (www.commentcamarche.net) disayogikeun dina kaayaan lisénsi kreatif Commons. Anjeun tiasa nyalin, ngarobih salinan kaca ieu, dina kaayaan anu dibenerkeun ku lisénsi, salami catetan ieu jelas jelas.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.