Malikeun URL HTTPS sareng WWW dina bar alamat Google Chrome. - Tip

0 0

Panungtungan diropéa tara pistouri
.

Dina édisi panganyarna tina Google Chrome pamekar parantos ngahapus HTTPS et WWW di awal alamat alamat URL.

URL anu ditingalikeun dina bar alamat Chrome disebut URL anu dipidangkeun stabil.

HTTP / HTTPS disebut skéma URL

WWW sareng subdomain sanésna disebut subdomain sepele.

Metoda 1

Klik dua kali dina bar alamat bakal naék kana https: //

Metoda 2

Kalayan extension Wartawan Loka anu curiga

Metoda 3

Tina Google Chrome 83, tiasa ngarobih pilihan ékspérimén anu disumputkeun

Éta bandéra Menu kontéks nunjukkeun URL pinuh

Buka Google Chrome.

Hapus sadayana dina alamat bar sareng nyalin / témpél:

Chrome: // umbul /

Teras Tuliskeun konci dina keyboard.

Atanapi klik katuhu sareng témpél sareng aksés krom: // umbul /

Dina widang teang »Milarian bandéra »Jenis atanapi nyalin / témpél → url pinuh

Ngembangkeun tanda cek di V (ka tukang) sareng pilih diaktipkeun

Ganti deui Google Chrome pikeun perobihan bakal ditumpukeun.

Di handapeun jandela kana kana klik katuhu Relaunch


Dokumén ieu disebut "Mulangkeun HTTPS sareng WWW URL dina bar alamat tina Google Chrome. »Ti Kumaha jalanna (www.commentcamarche.net) disayogikeun dina kaayaan lisénsi kreatif Commons. Anjeun tiasa nyalin, ngarobih salinan kaca ieu, dina kaayaan anu dibenerkeun ku lisénsi, salami catetan ieu jelas jelas.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.