Bar protéin panghadéna anu anjeun kantos resep nyaéta 25% ayeuna di Amazon - BGR

0 0


Protéin bar sampurna pikeun kacamatan gancang nalika anjeun rurusuhan. Éta ogé dibungkus pinuh ku nutrisi sapertos anu paling gancang sareng gampang jajan jalma tuang, sareng aranjeunna saatos cukup ngeusian ku anjeun teu kedah hariwang ngeunaan hoyong jajan sababaraha jam ti harita.

Aya seueur pilihan diluar tempat pikeun bar protein anu hadé ayeuna. Sababaraha rasa anu langkung saé tibatan batur, tapi aranjeunna masih jauh ti taun anyar, umumna nyarios. Milarian hiji rasa anu lumayan biasa janten tugas anu pikasieuneun, tapi ayeuna anjeun bakal mendakan anu seueur pilihan anu populer di luar aya rasa kunanaon. Ayeuna, upami anjeun hoyong anu raos raos enak sareng masih ngagaduhan protéin anu anjeun peryogina tanpa sadayana karbohidrat, anu anjeun pikahoyong Pil Bars Pahlawan.

Nalika kuring ngawartosan yén Pahlawan bar anu lezat, abdi henteu ngémutan teuing. Éta henteu hungkul ngeunah upami dibandingkeun sareng bar protein anu sanés, aranjeunna ngeunah, jamanna. Warga Parija ku Quest nganggo pemanis anu disebut allulosa anu didamel tina gula sareng raos sapertos gula. Awak anjeun teu ngametabolisme sapertos gula sanaos henteu gaduh sadayana karbohidrat sareng kalori anu aya hubunganana gula.

Nuju ka Amazon ayeuna sareng anjeun bakal mendakan dua rasa anu pangsaéna, Quest Nutrisi Blueberry Cobbler Pahlawan Protein Bars jeung Coklat Nutrisi Coklat Caramel Pecan Pahlawan Protein Bar, duanana sayogi sayogi. Meuli hiji ngagaleuh harga lengkep sareng anjeun tiasa ngahemat 25% dina kotak kadua! Unggal kotak ngandung 10 bar tapi percanten ka urang, aranjeunna moal tahan upami anjeun sadar kumaha nikmatna. Ogé, anjeun tiasa mésér hiji kotak unggal rasa sareng masih kéngingkeun diskon, sareng aya ogé sababaraha jenis bar anu sanés anu cocog pikeun deal. Téh Coklat Kacang Mentega Rasa Pancing bar nuju di rigth stock ayeuna ogé sareng sayogi $ 19.98 per kotak, tapi aranjeunna henteu pantes pikeun 25% deal.

  • Dijual salaku 1 pek. Unggal pak ngandung 10 bar (2.12 oz masing-masing), beurat net 21.2 oz / 1.3 lb.
  • Intisari sareng chewy inti sareng lapisan gooey rasa buah blueberry dina palapis coklat bodas.
  • Protein 17g, karét bersih 3g, gula 1g, serat dietary 10g, 170 kalori, 7g lemak.
  • Katam ku erythritol, sucralose, sareng allulose.
  • Henteu aya bahan anu ngandung gluten.

ngiringan @BGRDeals on Twitter tetep sareng poéna anu pang anyarna sareng pangpanjangna urang mendakan di wéb. Harga anu kena ganti tanpa aya bewara sareng kupon anu disebatkeun di luhur tiasa diperyogikeun. BGR tiasa nampi komisi ngeunaan pesenan anu disimpen dina tulisan ieu, sareng pangecér tiasa nampi data auditable tangtu pikeun tujuan akuntansi.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.