Charlotte Dipanda nyieun deklarasi cinta anu pikaresepeun anu ngadorong réaksi

0 3

Charlotte Dipanda nyieun deklarasi cinta anu pikaresepeun anu ngadorong réaksi

Dina hiji videogram, penyanyi Charlotte Dipanda ngantunkeun pesen anu penting pikeun fansna sareng masarakat. Anjeunna ngadamel deklarasi ngeunaan cinta anu geulis ka lalaki anu ngaran anjeunna langkung resep disumputkeun.

Dina dinten ayeuna, seueur réaksi parantos diperhatoskeun di antawis para peminat penyanyi Cameroonian Charlotte Dipanda liwat jaringan sosial.

Réaksi ieu milu nyatakeun cinta ka lalaki anu panyanyi henteu ngungkabkeun identitasna.

Mémang, sababaraha dinten ka pengker, Charlotte Dipanda, palatih di The Voice Africa Francophone nunjukkeun hiji videogram judul terakhirna dina arah label Universal Music Africa.

Dina lagu éta, anjeunna nawiskeun fansna ka gaya atypical anu cukup ku campuran pikasieuneun World Misic, Makossa sareng Afropop.

Numutkeun penggemar dirina, éta sanés ngan ukur lagu tapi rada nyatakeun cinta ka jalma anu khusus pisan, upami panyanyi henteu sacara terbuka ngaku, sadayana katingalina jelas dina kecap-kecap na.

Charlotte nyanyi cinta dina kecap ieu: "Upami anjeun teu aya, orok, abdi henteu cicing"; "Kuring hoyong ngagorowok ka sadaya tempat cintaku, Na Tondi Oa".

Dina videogram ieu, panyanyi téndél pesen anu penting pikeun peminat sareng masarakat, anjeunna damel nyatakeun cinta anu leres ka lalaki anu namina langkung resep disumputkeun.

Nanging, anjeunna langkung milih ngajaga jati na "Anu untung". Éta kedah émut yén saprak anu ningalikeun kana judulna "Salilana" sareng pamuda Pak Shine dina Juni 2019, anjeunna henteu kantos damel outing musik.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/charlotte-dipanda-declaration-damour-qui-suscite-des-reactions/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.