ean-Claude Van Damme damel syahadat kana paham Islam sareng nabi Muhammad

0 5

ean-Claude Van Damme damel syahadat kana paham Islam sareng nabi Muhammad

Aktor Hollywood, Jean-Claude Van Damme nyieun pangakuan simbolis dina set TV. Kituna, dina pidéo, anjeunna negeskeun yén anjeunna nuturkeun terang kalayan terang model nabi anu dihormati tina Islam, Muhammad (Selawat sareng rahayu).

Ku ningali postingan video ieu dugi ka akhir, urang tiasa perhatosan kumaha béntang pilem nyarioskeun ngeunaan nabi Islam. Anjeunna ngucapkeun salamet anjeunna pikeun naon anu parantos dibawa ka dunya di jagat ieu pituduh na.

Islam mangrupikeun agama anu hadé teu hadé sareng Allah parantos masihan jalan sareng hartosna ku kituna urang tiasa condong ka arah anu disarankeun ku Anjeunna. Sareng nabi Muhammad mangrupikeun conto pikeun urang umat Islam.

Jean Claude Van Damme, sanaos janten Kristen, diakui sacara serius, nalika wawancara dina MBC Channel, ajén nabi ku negeskeun yén anjeunna terang "anu saé kanggo awak ", sareng yén sadaya individu kedah nuturkeun "model nya " dina raraga tetep séhat.

Ogé, éta kudu émut yén ieu sanés waktos anu karakter anu kasohor ngucapkeun salamet ka Muhammad (katenangan sareng kasalametanana) pikeun tindakan dina dunya ieu sareng kapinteran-Na. Petinju sapertos Mike Tyson, Mohamed Ali nyatakeun yén berkat ajaran Nabi Islam, aranjeunna parantos ngajaga bentuk sareng janten juara tinju dunya.

Sareng kumaha ngeunaan rapper Amérika Snoop Doog anu nampi agama Islam liwat ajaran nabi.

Salian ti nuju nampi agama anu indah ieu ka dunya, nabi Muhammad (salam sareng kasalametan mugia), ngadamel karya kolosal ku kituna kita tetep logika tina adil di dunya ieu dina kamurutan pinuh.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/jean-claude-van-damme-vend-les-merites-de-lislam-et-fait-leloge-du-prophete-muhammad/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.