Sakumpulan junk rohangan ngan nyalirakeun langit pikeun Australia - BGR

0 0

  • Lombong masif muncul di langit di luhur Australia dina Kemis wengi, ngajantenkeun seueur saksi anu percanten yén ngajantenkeun meteorit ngalebetkeun suasana Bumi.
  • Saatos katingal langkung saé ku para ahli, obyék ieu dinyatakeun henteu langkung ti ukur numpuk ruang sampah anu ditinggalkeun ku peluncuran rokét Rusia dina awal poé.
  • Roscosmos, agénsi rohangan Rusia, ngintunkeun satelit militér dina Kemis sareng barang anu disaksian anu disaksian dipercaya parantos diangkat rokét.

Pikeun warga Australia di sababaraha daérah bawana, Kemis wengi sinambi nunjukkeun terang takeran kosmis. Sababaraha laporan ti Victoria ka Tasmania ngaku yén meteorit tiasa katingali tilas ka langit, nyayogikeun buntut anu panjangna nalika kabakar di atmosfir Bumi.

Saksi percaya aranjeunna ningali sakedap rohangan batu pendak sareng saatosna sateuacanna. Hanjakalna, kanyataanana sakedik kirang ngaraosan: Éta sigana ngan sakumpulan junk ruang Rusia.

Manusa condong ninggalkeun tong sampah dimana waé aranjeunna angkat. Anjeun tiasa mendakanana di leuweung, kapuloan terpencil, sareng bahkan di tengah laut. Hanjakalna anjeun ogé tiasa mendakan éta dina rohangan.

Aya seueur jarian sampah anu dipasang dina luhureun sirah kami. Sampah ieu kisaran ti bit sareng potongan tahap rokét sareng rupa-rupa komponén ka satelit ageung anu parantos lami ti saprak maot. Éta sadayana aya, ngan ngantosan Bumi tungtungna yank deui turun.

As Gizmodo catetan, tatarucingan anu paling hadé pikeun anu katingali warga Australia dina langit Kemis wengi mangrupikeun junk rohangan énggal anu nembé nembé diluncurkeun dinten anu sami. Roscosmos ngaluncurkeun rokét Soyuz pikeun nganteurkeun satelit militer kana orbit sareng, henteu langkung gantina tibatan, obyék anu nyababkeun anu nyababkeun dina video ieu mangrupikeun tahap rokét anu nyéépkeun waktos sakedap dina orbit sateuacan tumbling mundur.

Éta jelas pikeun skywatcher bermusim yén obyék sanés meteorit saatos aranjeunna terang kumaha lambatna launna sareng kumaha gampang disintegrasi saatos ngaleungitkeun ayana kusabab gesekan bumi. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo, obyék kasebut téh loba pisan ngagem tina bahan éta

diomongkeun jeung Wali Australia, Perry Vlahos tina Society Astronomis Victoria percanten yén yakin yén barang éta henteu asli. pesawat ruang angkasa, meteor, atanapi komet. Éta kasét rokét Rusia anu telat anu nyetél satelit kira-kira 5:30 wé sonten ieu. Janten anu nyéépkeun rokét parantos ulang dina suasana. "

Éta pasti janten tetempoan pikeun jalma anu ningali, sanaos kanyataan yén éta gejala kabiasaan umat manusa ngaleungitkeun hal-hal dimana waé anu urang dipikahoyong saatosna dilakukeun.

Mike Wehner parantos ngalaporkeun dina téknologi sareng video game pikeun dasawarsa anu kapengker, ngalipetkeun warta sareng tren di VR, wearables, smartphone, sareng téknologi hareup.

Paling anyar, Mike ngajantenkeun salaku Tech Editor di The Daily Dot, sareng parantos diulas di USA Today, Time.com, sareng seueur toko wéb sareng citak sanésna. Asih na
ngalaporkeun nyaéta kadua ngan ukur kecanduan kaulinan na.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.