Makosso nyarios dina pamajikanana 02 sasih saatosna

0 2

Makosso nyarios dina pamajikanana 02 sasih saatosna

Dua bulan kapengker parantos, Pdt. Camille Makosso, aktif pisan dina jaringan sosial, leungit garwa, nabi nabi Tatiana Kosséré. Jumaah ieu, 22 Mei 2020, ditampi dina acara Peopl'Emik, Jenderal Makosso ngirimkeun rahasia ngeunaan carita cinta ka pamajikanana.

Ka anu percanten "Bapa mantri", cinta sajati, anjeunna terang kalayan pamajikanana. "Ieu hal sakedik (catetan catetan Editor), kami tos terang yén" perkiraan éta muji.

Tapi anu langkung narik perhatian nyaéta nalika Makosso ngobrolkeun sajarahna kalayan galeri. Ieu kaayaan anu hésé kumaha ogé bakal nguatkeun cinta. Ogé, Makosso bakal nyarios yén garwa nampi anjeunna sanaos ngagaduhan tingkat pendidikan anu langkung luhur tibatan dirina sorangan. "Pamajikan mah langkung mumpuni ti kuring. Abdi ngagaduhan tingkat kadua " anjeunna nyaku.

Pasti, dikuatkeun ku ieu yén Tatiana Kosséré henteu ngijinkeun dirina janten undakan. Makosso nyarios dina kecap ieu: "Henteu jinis awéwé ngaberkahan enya enya. Nalika anjeunna henteu satuju, anjeunna henteu satuju. Nya éta anu ngurus kauangan. Anjeunna mangrupikeun anu ngatur sadayana ”.

Éta ogé sakedik nyebatkeun yén Makosso panas pisan. Tapi anjeunna nyarios yén éta téh garwa anu ngawenangkeun anjeunna ngadalikeun dirina. "Abdi gaduh watek anu anget. Pisan abdi waé anu ngawasa kuring. "

Kitu percanten yén ku leungitna garwa, Makosso leungit dukungan anu teu berharga anu ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngatur karyana sareng sadayana hirupna.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/cote-divoire-deux-mois-apres-le-deces-de-sa-femme-makosso-fait-des-confidences-sur-son-epouse/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.