Lady Gaga ngaleupaskeun kolaborasi pop sareng Ariana Grande

0 4

Lady Gaga ngaleupaskeun kolaborasi pop sareng Ariana Grande

Saminggu saatos sékrési cakram énggal na "Chromatica", Lady Gaga ngaleupaskeun kolaborasi pop anu teu pernah aya sareng juru tina "7 cincin".

Saminggu saatos sékrési cakram énggal na "Chromatica", Lady Gaga ngaleupaskeun kolaborasi pop anu teu pernah aya sareng juru tina "7 cincin".

Ujang Gaga ngajak Ariana Grande ka "Hujan dina kuring", lagu anyar tina album penyanyi salajengna.

Para fans anu aya dina blok mimiti. Saminggu sateuacan sékrési na "Chromatica", albeum énggal anu ditunggu ku Lady Gaga, panyanyi nembé nembé ngintunkeun lagu anyar dina dinten Jumaah ieu, 22 Mei dina kolaborasi sareng bintang pop sanésna, Ariana Grande.

Disebut lagu "Hujan dina Kuring". Dina gambar na "Bodoh Asih", judulna menari pisan nari sareng cocog kana katerangan "Kasenangan" et "energetic" yén panyanyi parantos damel tina rékaman énggal, ku anjeun tiasa nguping dina video ieu di handap.

Ogé teu diterbitkeun, kontribusi Ariana Grande dina lagu ieu ngabuktikeun pikeun Lady Gaga. Kusabab anjeunna henteu kantos ngagaduhan pembimbing awéwé di industri hiburan nalika anjeunna langkung ngora, nawiskeun juru "7 cingcin" saeutik hikmah na anu parantos ngabantuan anjeunna. Dina kolom Ragam, nyaéta "Indung Monster" ngécéskeun yén gawé bareng bungsu anu parantos "Salaku prosés penyembuhan".

"Alus pisan janten bagian tina sapertos optimis sareng motley pop", Ariana Grande nyarioskeun majalah. Éta janten langkung pikaresepeun […] teuleum ka [dunya] dunya [Lady Gaga] sareng cobian kaluar.

"Biasana, anjeun ngalakukeun hal anjeun sareng hal nyalira. Teras basa seniman sapertos Lady Gaga, anu ngagaduhan pesen anu sedeng pikeun menyampaikan, ngajak anjeun, anjeun nyerah leres-leres ”.

Anjeunna netepkeun, dina jejer klip pidéo anu kedah kaluar dina siang, teu kantos diasahkeun "sadayana hirupna". Penyanyi nyimpulkeun: "Kuring kakara ngagaduhan salah sahiji momen anu pangsaéna dina kahirupan kuring."

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/lady-gaga-devoile-sa-collaboration-musicale-avec-ariana-grande-ecoulez-rain-on-me/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.