Rekrutmen Kanggo Chef PIZZAIOLO (M / F)

0 2

Rekrutmen Kanggo Chef PIZZAIOLO (M / F)

CHEF PIZZAIOLO

Kami milari PIZZAIOLO CHEF anu mumpuni, M / F Kalayan pangalaman profesional sahenteuna 2 taun

Anjeun bakal damel di réstoran ngora anu perenahna di Douala.

Propil anu dipikahoyong:

  • Anjeun rajin, dinamis, bageur.
  • Anjeun waktuna, rajin sareng terlibat.
  • Anjeun serbaguna sareng nunjukkeun sumanget tim.

Tugas utama jabatan ieu bakal:

  • Pabrik adonan sareng potongan adonan.
  • Nyieun sareng baking pizza.
  • Ngadamel piring anu uninga kumaha kasaimbangan jasa tina sudut pandang ékonomi
  • Pilih produk anu bakal dianggo pikeun ngembangkeunana
  • Kontribusi pikeun évolusi tina menu réstoran
  • Panawaran sareng ngalaksanakeun aturan kabersihan sareng kaamanan dahareun
  • Manajemén Inventori.
  • Antisipasi sareng rencana acara supados tiasa ngahontal tujuan. .
  • Pangetahuan gorengna bakal tambah.

Museurkeun? Kéngingkeun kirimkeun ka CV, surat panutup sareng poto ka alamat email clusterpizz@gmail.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.