pedaran:

Entong mayar dinten

Salaku bagian tina pamekaranana, perusahaan GLOBAL-ISITEL khusus dina IT jeung rékayasa telekomunikasi ngarekam dua Keuangan Salespeople (BtoB) pikeun kaperluan jasa na.

Dina pengawasan Kepala Dinas Pemasaran sareng Komérsial, lampiran komérsial bakal gaduh misi-misi ieu:

- klien anu aya di portopolio sareng ngajamin ngembangkeun produk / jasa GLOBAL-ISITEL;
-Prospect, milari konsumén akun énggal anyar;
- ngadaptar pesenan, ngatur susulan pelanggan pikeun mastikeun pangolahan anu leres sareng ngabales pamundutana;
- Ngamajukeun penjualan;
- Ilubiung kana perlakuan anu saatos masalah jual-jual;
- Nempatkeun sadayana hartosna kanggo ngahontal tujuan tina kabijakan komersil;
- Laporan ka Diréktur Marketing sareng Komérsial.

KELUAKAN TRAINING

BTS Minimum dina Dagang (Aksi Komérsial, Pamasaran & Penjualan), Manajemén, Pamasaran.

HAYATAN

Gaji dibereskeun + Biaya transportasi sareng komunikasi + Biaya Kinerja.

Pour postuler, envoyez votre LM et votre CV au plus tard le 24 Mai 2020 à l’adresse : Global.Isitel2000@gmail.com.

jelema nu ngajual