Wizikid sareng Tiwa Savage ngobrol ngeunaan wéb kalayan hubunganana

0 4

Wizikid sareng Tiwa Savage ngobrol ngeunaan wéb kalayan hubunganana

Dua lovebirds Wizikid sareng Tiwa Savage henteu kantos negeskeun rumor hubungan romantis anu diinjeum ka aranjeunna tapi henteu ragu ngagunakeun éta pikeun ngadamel tekanan éta. Aranjeunna ngarobih subuh bédana umur.

Dua lovebirds Wizikid sareng Tiwa Savage henteu kantos negeskeun rumor hubungan romantis anu diinjeum ka aranjeunna tapi henteu ragu ngagunakeun éta pikeun ngadamel tekanan éta. Aranjeunna ngarobih subuh bédana umur.

Wizikid sareng Tiwa Savage mangrupikeun dua béntang gedé ti Nigeria anu hubunganna nyababkeun haters.

Mémang, CEO starboy wizkid, tina jangkungna Kinérja na, ngawangun kahirupan cinta anu ngahasilkeun subjek pikeun debat.

Anjeunna nembe ngagaduhan hubungan masarakat anu teu jelas sareng Tiwa Savage anu hebat. Naha nalika konser atanapi dina klip pidéo, Wizkid sareng Tiwa Savage nunjukkeun jarak deukeut.

Tapi nalika para penggemar umumna gumbira dina idyll ieu, sawaréh henteu kantos lirén nunjukkeun ramo dina bédana umur anu hébat teuing antara dua.

Kanggo aranjeunna, anu disanghareupan ku kritik anu teu aya, Tiwa Savage badé ngabales di panggung bareng sareng Wizkid dina cara anu paling jelas.

"Éta henteu hubungan komunitas, éta ogé hubungan individu. Kuring meureun kolot, tapi lewih hadé, " Boga manéhna ceuk.

Tiwa Savage memang 38 taun sareng Wizkid umur 29 taun. Beda pisan tina 09 taun anu goréng kalayan kipas angin hususna anu asalna ti Afrika.

Benua dimana prasangka bener-bener dipertimbangkeun ku masarakat urang anu ngajurung hormat kana nilai adat.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https: //afriqueshowbiz.com/wizikid-et-tiwa-savage-leur-relation-fait-jaser-les-haineux/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.