Rekrutmen para penjual pikeun toko-toko

0 621

Rekrutmen para penjual pikeun toko-toko

Milarian anu ngajual kanggo toko-toko anu aya di Akwa sareng Bonamoussadi. Peran diwangun dina ngabantosan manajer di manajemén toko (ngabagéakeun sareng masihan naséhat, ngirining toko windows, manajemén saham, jsb)

gaji: Komisi 60FCFA + + bonus obyektif (dina 000F)

Jadual waktu: Senén nepi ka Saptu, 09 énjing ka tabuh 00 énjing

keureutan:

  • Anu antara 20 sareng 30 taun, pasokan, karakter saé, presentasi anu saé.
  • Mendemonstrasikan kaahlian analitik, organisasi sareng komérsial
  • Pangetahuan hadé tina Microsoft Office (Word, Excel)
  • WS Rendra ngagunakeun jaringan sosial pikeun pamasaran / penjualan online
  • Pangetahuan ngeunaan basa Inggris langkung dipikaresep

Pikeun nerapkeun, kirimkeun CV anjeun, surat panutup sareng poto lengkep ku email: meidji@gmx.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.