koméntar 2
  1. Elanga dit

    Kuring resep ka dieu nyaéta nomer min 694706085

  2. Guimeda berthe dit

    Kuring gaduh kahormatan pikeun naroskeun kalayan kahoyong anjeun pikeun nampi pencalonan kuring
    Kuring resep pisan kana kagiatan perusahaan anjeun, kuring hoyong ngalebetkeun aplikasi pikeun posisi anu mungkin dina tim anjeun
    Kanggo tinimbangan anu langkung saé ngeunaan pencalonan kuring CV kuring anu dilampirkeun masihan pernyataan latihan kuring, damel kuring sareng magang anu réngsé. Wawancara anu mungkin bakal ngamungkinkeun kuring ningalikeun anjeun langkung lengkep ngeunaan kualitas manusa sareng propésional kuring. Ngarepkeun pendak sareng anjeun pasih, punten percanten Mr .. Babasan salam tulus kuring

Ninggalkeun comment hiji