koméntar 2
  1. Elanga dit

    Kuring resep ka dieu nyaéta nomer min 694706085

  2. Guimeda berthe dit

    Abdi gaduh ngahargaan nyuhunkeun kahadean anjeun anu luhur pikeun narima lamaran kuring
    Kuring resep pisan kana kagiatan perusahaan anjeun, kuring hoyong ngalebetkeun aplikasi pikeun posisi anu mungkin dina tim anjeun
    Kanggo pertimbangan anu langkung hadé pikeun aplikasi kuring, CV anu napel abdi masihan pernyataan latihan kuring, damel sareng magang kuring réngsé. Wawancara anu mungkin bakal ngajantenkeun kuring nyebarkeun langkung lengkep sareng manusa quanlitès profésional kuring. Ningali pendak sareng anjeun badé pendak sareng, punten percanten mister Ungkapan ucapan abdi anu tulus

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.