Milarian Asisten Akuntansi

0 274

Milarian Asisten Akuntansi

Milarian Asisten Akuntansi
Ijazah penting
Kamampuhan maca basa Inggris sareng Perancis
Anjeun mimitian ku genep (06) pelatihan bulan kanggo sacara metodeu masihan kaahlian anu diperyogikeun
- Gaduh laptop sareng smartphone
Durasi: (04) dinten per minggu
Henteu aya imbuhan salami genep (06) bulan latihan
Kami henteu nyandak CV
Kirim kami pidéo hiji (01) menit maksimal kana nomer WhatsApp +237 680 19 20 90 gumantung kana timeline di handap
Ngenalkeun diri (nami sareng nami kulawarga)
Pangalaman anjeun akademik sareng ngajelaskeun naha anjeun anu pangsaéna pikeun gabung kami

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.