Rekrutmen Kanggo 10 Telemarketers (penjual ku telepon) pikeun konsumén Éropa

2 723

Rekrutmen Kanggo 10 Telemarketers (penjual ku telepon) pikeun konsumén Éropa

 

Milarian 10 Telemarketer (penjual telepon) pikeun palanggan Éropa di 06 bulan magang pre-pagawean
prospek sahenteuna 100 urang per dinten ku nelepon aranjeunna (100 sauran)

janten bilingual sareng aksen Éropa / Amérika
CV anu ngandung sahanteuna 03 référénsi kalebet 02 pengawas langsung, hiji LM, salinan diploma sareng sertipikat damel kedah dikirim ka: borris.djoh@securysgroup.com kalayan salinan ka: Ymbarga@securysgroup.com

ku nyebatkeun dina subyek email "magang pra-padamelan" email anjeun henteu langkung ti 03 Juli jam 16 sonten.

Pilihan calon bakal dumasar kana diajar file anu dituturkeun ku wawancara di payuneun juri

Yaoundé

koméntar 2
  1. Aliou dit

    Hai ieu sayogi

  2. Aliou dit

    Halo punten éta masih aya

Ninggalkeun comment hiji