Rekrutmen Kanggo 10 Telemarketers (penjual ku telepon) pikeun konsumén Éropa

2 506

Rekrutmen Kanggo 10 Telemarketers (penjual ku telepon) pikeun konsumén Éropa

Milarian 10 Telemarketer (penjual telepon) pikeun palanggan Éropa di 06 bulan magang pre-pagawean
prospek sahenteuna 100 urang per dinten ku nelepon aranjeunna (100 sauran)

janten bilingual sareng aksen Éropa / Amérika
CV contenant au moins 03 références dont 02 superviseurs directs, une LM, les copies des diplômes et les certificats de travail devront être envoyés à: borris.djoh@securysgroup.com kalayan salinan ka: Ymbarga@securysgroup.com

ku nyebatkeun dina garis matéri email anjeun "magang pre-pagawean" henteu langkung lami ti 03 Juli tabuh 16:30 p.m.

Pilihan calon bakal dilakukeun dina diajar file anu dituturkeun ku wawancara sateuacan juri

Yaoundé

koméntar 2
  1. Aliou dit

    Hai ieu sayogi

  2. Aliou dit

    Hai punten masih kénéh sayogi

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.