Réprokasi kanggo tukang masak terampil sareng tukang masak bakar kanggo réstoran

0 651

Réprokasi kanggo tukang masak terampil sareng tukang masak bakar kanggo réstoran

 

milari tukang masak serbaguna pikeun salah sahiji réstoran anu aya di Douala pk8 sabalikna kampus A ESG Jam 7 énjing sareng buka 30 am mayar 50000- 60000fcfa kontak 698288870

Milarian tukang masak panggangan pikeun salah sahiji réstoran anu aya di Douala pk8 sabalikna kampus A ESG. Jadwal 7:30 am - 23:XNUMX pm mayar 40000 - 50000fcfa kontak 698288870

Ninggalkeun comment hiji