Réprokasi kanggo tukang masak terampil sareng tukang masak bakar kanggo réstoran

0 220

Réprokasi kanggo tukang masak terampil sareng tukang masak bakar kanggo réstoran

milarian tukang masak anu serbaguna pikeun salah sahiji réstoran anu aya di Douala pk8 sabalikna ESG kampus A Jam 7 énjing sareng buka 30 am mayar 50000- 60000fcfa kontak 698288870

Milarian tukang masak kanggo gril salah sahiji restoran anu aya di Douala pk8 sabalikna ESG kampus A. Jadwal 7:30 p.m. - 23 p.m. mayar 40000 - 50000 CFA kontak 698288870

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.