El Diablo: wajah nyata aktor Martin Acero (poto)

0 154

El Diablo: wajah nyata aktor Martin Acero (poto)

Janten aktor mangrupikeun tanggung jawab beurat. Seueur pemirsa nganggap yén maénkeun peran dina pilem mangrupikeun kapribadian anu ogé aktor anu dianut dina kahirupan nyata.

Samentawis saurang aktor ngalaksanakeun peran anu ditugaskeun ku anjeunna. Buruk, alus, isin, gaduh, sombong, beunghar atanapi miskin. Éta mangrupikeun hukum bioskop.

Ku sabab kitu, Martin Acero anu nami nyata Miguel Varroni nyiptakeun peran manusa anu sombong, ambisius sareng tukang ngabanting dina séri ieu "El Diablo". Anu gambarna gambarna dipimilik ku para pemirsa. Tapi naha para aktor sapertos éta dina kahirupan nyata?

Ku kituna Miguel Varroni ngaku dina wawancara yén anjeunna henteu saé: "Kuring henteu jalma goréng anu anjeun pikir anjeun. Kuring ngan maén peran kuring sareng pikir kuring maénkeun éta ogé. Kuring ngagaduhan awéwé anu kuring sujud sareng saha anu kuring hormat sareng teu aya nanaon di dunya kuring moal ninggalkeun anjeunna pikeun anu sanésna ”.

Aktor anu parantos parantos kawin ti saprak 1997. Oh! Yén penampilanna nyasabkeun. Anjeunna nikah sareng Catherine Siachoque anu indung Catalina sareng garwa Albéro dina séri éta "Catalina". Ah éta, 23 taun hirup babarengan pikeun jalma jahat sapertos kitu !? Wah ieu pikeun ulasan…

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https://afriqueshowbiz.com/telenovelas-de-la-serie-el-diablo-le-vrai-visage-de-lacteur-martin-acero-photos/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.