Di dieu aya palajaran cinta pikeun maok tina séri TV karesep urang

0 48

Di dieu aya palajaran cinta pikeun maok tina séri TV karesep urang

Kadang cinta sakapeung rumit tapi kabeneran urang tiasa ngandelkeun playoff pikeun masihan pelajaran dina prick tanpa wates!

Aya dina cinta sering kabahagiaan murni. Éta basajan nalika urang dina kaayaan kieu, urang hover sareng hirup hirup anu pangsaéna. Nanging, éta henteu atra-écés sakapeung aya papasean sareng salah paham janten kalibet. Sanaos urang cinta pisan satengahna urang, kadang urang moal terang deui naon anu kudu dilakukeun pikeun ningkatkeun kaayaan atawa ngan saukur ngartos. Sareng langkung hese deui nalika anjeun dipikacinta batur dina rusiah kanggo waktos anu lami. Upami karakter séri-séri ieu salami percobaan parah, Trendy ngajak anjeun pikeun mulang kana pangajaran cinta anu diajarkeun ku séri kami. Ulah ragu pikeun nerapkeun sababaraha dina kahirupan nyata!

Hayu anu sanésna ngalakukeun kasalahan sorangan

Pacey sareng Joey di Dawson
Kiridit: wb

Gampang ngomong, langkung hese dilakukeun. Nanging, éta langkung hadé pikeun ngadorong anu sanés sareng masihan anjeunna sadayana dukunganna tinimbang teras-terasan ngagambarna yén anjeunna ngalakukeun kasalahan sareng anjeun henteu satuju. Dina musim Dawson 3, Joey murag asih sareng mahasiswa nalika anjeunna masih sakola di SMP. Asmara mimiti dimimitian dina basa anu rada pajeulit saprak mekar dina dua alam anu béda. Pikeun bagian na, Pacey parantos parasaan parasa parasaan pikeun dirina..

Tapi tinimbang muji anjeunna sareng nyalahkeun anjeunna, anjeunna nyorong anjeunna sareng malah bakal janten anu munggaran anu aya pikeun dirina nalika pangantenna réngsé misahkeun. Salajengna, anjeunna ogé bakal ngatur pikeun nalukkeun haténa. Pondokna, hiji idyll diwangun ku dosis persahabatan anu hadé sareng ngadukung anu sanés nyaéta salah sahiji dasar hubungan anu suksés.

Kabagjaan anu sanés di luhur sadayana

Peyton sareng Lucas dina The Scott Brothers
Kiridit: CW

Nalika anjeun bogoh ka batur, anjeun kedah henteu egois sareng ngantepkeun aranjeunna bagja sanajan éta hartosna nampi ningali aranjeunna ngantunkeun. Ieu pisan anu kajadian pikeun Peyton dina ngawitan Scott Brothers Season 4. Anjeunna nembe sadar yén anjeunna masih bogoh ka Lucas tapi terang yén anjeunna mikasihan Brooke, anjeunna bakal ngalakukeun sadayana pikeun nyobian ngahiji sareng ngijinkeun aranjeunna ngahiji deui.

Anjeunna malah nuju dugi ka ngempékeun parasaan dirina nyalira supados henteu kompromi carita cinta. Hiji kurban anu megah! Sawatara waktos kadieunakeun, Lucas tungtungna bakal nyadar yén anjeunna cinta ka Peyton sareng aranjeunna bahkan bakal nikah di ahir usum 6 tina séri ieu. Siga naon, kusabab altruistic sareng hilap, éta tiasa mayar!

Nganteurkeun parasaan anjeun mangrupikeun bukti kawani

Lexie sareng Mark dina Anatomi Grey
Kiridit: ABC

Sering, lamun urang terang yén urang cinta, urang sieun ngungkabkeunana ka anu urang dipikacinta. Mémang, éta henteu gampang gampang nyebut tilu kecap ieu ka batur bahkan upami anjeun henteu aya hubungan sareng jalma ieu. Nanging, upami gugurna tiasa nyeri, éta ogé tiasa nyababkeun naksir anjeun pikeun nembongkeun parasaan na ku anjeun dina waktosna. Saha waé anu nyobian teu gaduh nanaon sakumaha anu aranjeunna nyarios. Salian ti éta, Lexie Grey parantos nyandak kawani anjeunna dina dua leungeun pikeun nyarioskeun Mark Sloan yén anjeunna mikanyaah anjeunna dina pernyataan anu saé pisan yén kami masih matak getar ngan mikiran éta. Ékstrak leutik ti Grey's Anatomy ayeuna disiarkeun dina ABC:

" Abdi bogoh ka anjeun. Abdi bogoh pisan sareng anjeun. Sareng kuring di kulit anjeun. Éta sapertos anjeun kaserang. Kuring kainfeksi Mark Sloan. Sareng kuring teu tiasa ngalakukeun nanaon tapi mikiran anjeun, abdi henteu tiasa bobo deui. Abdi henteu tiasa ngambekan deui. Abdi henteu tiasa tuang deui. Sareng kuring bogoh ka anjeun. Abdi bogoh ka anjeun unggal menit unggal dinten sareng kuring bogoh ka anjeun. "

Nampi anu sanésna sadayana kalayan kalepatan sareng kualitas-Na

Damon sareng Elena dina The Vampire Diaries
Kiridit: CW

Teu gampang pikeun sumping di dinya tapi éta dasarna. Teu aya anu sampurna, ogé anjeun atanapi anu dipikacinta. Ku kituna urang kedah nampi sadayana, kalebet bagian anu poékna sabab ngajadikeun anjeunna anu ayeuna. Upami anjeun mutuskeun pikeun pasangan sareng batur, anjeun henteu kedah nyobian ngarobih sanajan kaayaan éta rumit. Éta anu tiasa dilakukeun ku Elena sareng Damon di Catetan harian vampir. Anjeunna ngalakukeun kasalahan! Sanajan kitu, éta awéwé ngora sasarengan pikeun ngadorong impulsive, egois sareng sombong.

Langkung saé langkung, anjeunna tiasa ngémutan anjeunna, anjeunna anu parantos ngalaman pisan ti sajarah na sareng Katherine. Pondokna, sakapeung anjeun kedah nyanghareupan kanyataan: kami dipikacinta jalma sanaos kalepatanna upami anjeun ngaharepkeun aranjeunna usaha pikeun ningkatkeun.

Jujur mangrupikeun konci pikeun hubungan anu saimbang

Oliver sareng Felicity di Panah
Kiridit: Cw

Bohong ieu langsung tuang kalangkang kusabab hubungan romantis. Éta leuwih hadé pikeun nyarioskeun kanyataan sareng ngawangun pasangan dina yayasan anu séhat sareng padet. Sareng anjeun tiasa percanten ka urang, percantenan mangrupakeun konci pikeun hubungan anu saimbang. Émut yén bohong sareng panutup-up nyaéta ampir biaya Oliver hubunganana sareng Felicity di jamparing. Janten tinimbang percanten ka anjeunna, anjeunna langkung milih nyumput ti anjeunna yén anjeunna gaduh putra. Hanjakalna, ieu teu munggaran. Utamana saprak anjeunna terus ngalakukeun tanpa kantos konsultasi ka dirina, tanpa leres kaasup anjeunna dina kahirupan na.

Babagan awéwé éta langkung milih ninggalkeun anjeunna tinimbang cicing sareng lalaki anu henteu jujur ​​sareng anjeunna. Diaku, Oliver kedah diajar ngan ukur nyalira dina dirina Yu Yu tapi urang écés ngarti kana alesan pikeun Felicity. Upami sadayana sasarengan dina cinta, kami mamatahan anjeun pikeun lalajo Séri Banks Outer, séri Netflix anu diomongkeun ku sadayana.

Tulisan ieu muncul mimiti dina: https://trendy.letudiant.fr/ces-lecons-d-amour-a-piquer-a-nos-series-tv-preferees-a4805.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.