Tawaran proyék: Pembantu (s) Bendahara - Afriland First Bank Kamerun

0 271

Afriland First Bank Kamerun mendakan 02 Pembantu Bendahara. Ditetepkeun di handapeun pengawasan Kepala Dinas Perbendaharaan, misi utami aranjeunna bakal ngajual produk perbendaharaan supados ngembangkeun kauntungan sareng portofolio bank.

Propil calon anu cocog: 

Bank Kamerunawan badé ngarekam pikeun posisi ieu calon sareng tingkat paling handap BAC + 5 latihan dina Kauangan / Manajemén / Perdagangan / Perekonomian. Salaku tambahan, 02 taun pangalaman dibutuhkeun pikeun fungsi anu sami atanapi pikeun fungsi manajer perusahaan. Salaku tambahan, calon kedah gaduh pangaweruh ngeunaan manajemén résiko sareng produk perbendaharaan.

Pikeun ngadaptar, anjeun kedah ngirim CV sareng surat panutup ku email kana alamat ieu: firstbankcarrieres@afrilandfirstbank.com. Punten tangtukeun dina hal: "Asistén Bendahara".

Tuntas aplikasi: 17 Juli 2020

menta nasehat Afriland First Bank nawiskeun padamelan.

Ninggalkeun comment hiji