Netflix, Disney +, Apple TV + sareng video Perdana: novelties SVoD parantos dina bulan Agustus 2020

0 5

Usum panas pareng na, platform eusi video sigana ngadopsi laju anu langkung tenang pikeun bulan Agustus ieu.

Saatos bulan-bulan anu sesah, sareng langkung seueur kasusah pikeun ngalangkungan seueur nagara di saindenging jagat, Netflix, Amazon, Apple sareng Disney anu dina taruhan bulan ieu dina uih deui nilai-nilai pasti sareng sababaraha novelty anu ringan, pikeun bersantai suasana. Tapi iklim pulitik anu teu stabil ogé condong kana platform pikeun nyebarkeun dokumenter dokumenter pikeun kaayaan dunya.

Power Project - Netflix

Naon anu tiasa langkung saé tibatan dongéng superhero anu dipakai ku Jamie Foxx pikeun bersantai di hareup TV? "Henteu aya nanaon», Sigana ngajawab kami Netflix, anu mana tanda Power Project hiji pilem dina confluence tina genres.

Nalika témpél anu misterius masihan jalma anu ngémutan superpowers acak mimiti ngepung di New Orleans, saurang pulisi (Joseh Gordon-Levitt) hasil tim pengedar ubar (Dominique Fishback) sareng para Samaun (Jamie Foxx). renik tina ubar anyar ieu.

Power Project, sayogi dina Netflix 14 Agustus.

Amérika Serikat, Land of Imigrasi - Netflix

Kacida parpol sareng kiwari parangkat épisiu, Amérika Serikat, Land of Imigrasi ngimpunkeun tilu taun panyelidikan ku diréktur Shaul Schwarz sareng Christina Clusiau para pejabat imigrasi, pulisi wates sareng nagaran pikeun status penduduk AS.

Di hiji nagara anu sakali deui ngusir sorangan deui tina masalah identitas, sareng impian Amérika anu diusir ku administrasi anu ngabela "aranjeunna ngalawan kami», Dokumenter ieu dina genep épisode ngagambar panutan pait tina kaayaan Amérika. Tanpa hilap émut yén nagara éta tepatna diwangun dina asal-usul na asal usulna panaratasna.

Amérika Serikat, Land of Imigrasi, sayogi dina Netflix 3 Agustus.

State Boys - Apple TV +

Disebarkeun ku A24 anu seukeut pisan, dokumenter ieu ditanda ku Jesse Moss sareng Amanda McBaine nyarioskeun konsép démokrasi ngalangkungan prisma 1 remaja Texan anu, unggal taun, diajak ngawangun pamaréntahan tina kaca kosong.

Persaingan anu dipanaskeun, anu ngan ukur hiji anu bakal menang, sareng bakal janten gubernur nagara na.

Hiji dokumenter kasohor hadiah hadiah juri grand di Festival Sundance anu bergengsi di Amérika Serikat.

Kaayaan budak lalaki, sayogi dina Apple TV + dina 14 Agustus.

Hoops (Musim 1) - Netflix

Dina séri animasi ieu kanggo déwasa, palatih baskét mendakan dirina dina sirah tim pikasieuneun anu anjeunna nangtang dirina ka luhur. Salah sahiji cara pikeun karakter anu dimaénkeun ku Jake Johnson (anyar Girl) meunangkeun deui kapercayaan diri sareng kendali hirupna.

Hoops, usum 1 sayogi dina Netflix 21 Agustus.

Kimmy Schmidt teu bisa dipisahkeun: Kimmy vs. The Pandhita - Netflix

Saatos reureuh alit dina kontak (épisi diperkirakeun bulan Mei kamari), episode interaktif ieu Bandersnatch nawiskeun sorangan salaku saréat tambahan pikeun peminat tina opat musim dina Tina Tina Tina Fey.

Kimmy Schmidt teu bisa dipisahkeun: Kimmy vs. Para Pandhita, sayogi 5 Agustus di Netflix.

Hujan (Musim 3) - Netflix

Saolah-olah pikeun niiskeun urang tina suhu usum panas, Netflix bakal nawiskeun séri Denmark na hujan nu usum ahir Agustus.

Saatos hujan badé ngahirupkeun populasi Skandinavia, dua déwasa ngora nempuh jalan anu bakal dilakukeun pikeun ngawangun masarakat.

hujan nu, usum ahir sayogi di Netflix tanggal 6 Agustus.

Narnia Trilogy - Disney +

Ngangkrut eusi asli anyar dina bulan ieu, Disney + bakal nambihan installment katilu sareng final tina trilogi kana katalogna Babad Narnia: The Subuh Treader Odyssey.

Masih kana téma anu hebat pisan, Disney + ogé bakal janten tuan rumah tilu usum mimiti séri éta Dina hiji waktu dina platform na.

BABAD Narnia, tina trilogi sayogi dina Disney + 7 Agustus.

3% (Musim 4) - Netflix

saatos hujan nu, éta mangrupikeun perpisahan sanés anu bakal di Netflix dina bulan Agustus. Seri seri thriller Brasil, anu mangrupikeun subyek ngeunaan The Screen Watch, bakal réngsé dina usum kaopat sareng akhir.

3%, usum ahir sayogi di Netflix 14 Agustus.

Biohackers (Musim 1) - Netflix

Dina séri anu anyar Jerman ieu, saurang murid ngora dina suku jalmi jalmi anu nanggung jawab pikeun tragedi kulawargana nyalira nyalira dina rombongan anu milari nyalira ku Gusti ku ngalaksanakeun percobaan genetik.

Fotografi techno-thriller rada suksés, anu ngajelajah téma anu aya hubunganana sareng bioethics.

Biohackers, usum 1 sayogi dina Netflix 20 Agustus.

Gancang sareng Galuh 8 - Netflix

Tungtungna, kusabab sigana urang moal tiasa nikmati blokbuster dina bioskop usum panas ieu, Netflix nambihan katalog na tina hal penultimate saga. Saum sareng Furious.

Cukup pikeun ngaréka kaahlian mékanik anjeun saencan miang anu pantes dina liburan.

Saum sareng ngamuk 8, sayogi dina Netflix 16 Agustus.

Sareng anjeun, pilem naon, séri atanapi dokumentari anu anjeun ngarepkeun paling taun Agustus 2020?

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.