Netflix: Naon pilem sareng séri anyar anu ditonton dina Agustus 2020?

0 7

Éta ampir Agustus sareng anu ngan ukur hartosna hiji: program Netflix énggal ngantosan kami sareng saé pisan!

The total kiff! Upami usum panas caket sareng liburan parantos ngamimitian pikeun sababaraha urang, Netflix teu hilap ka saha waé anu teu bakal ngantunkeun di pertengahan Agustus kalayan program anu sakaligus tiasa urang laksanakeun moal ngantunkeun apartemen urang deui. Sakumaha biasa aya drama, aksi, komédi sareng implengan. Sareng upami urang mendakan sekuel ka The Kissing Booth dina bulan Juli, bulan ieu sigana sapertos sakedik waé upami urang percanten ka novelties anu ditawarkeun ku vidéo dina jasa paménta. Naha anjeun siap milari naon anu nungguan anjeun? Buckle sabuk kursi anjeun, hayu!

Pilem anyar

bulan ieu, Netflix nempatkeun pilem anyarna dina tanda biru / bodas / beureum sareng pilem kultus Perancis. Entre Anu takdir hebat tina Amelie Poulain ogé rapat anu teu kaduga ti Catherine Deneuve sareng Nekfeu di Sagala Pisah Sarangkeun, Kuring ogé bakal nyarioskeun ka anjeun yén kami bungah pisan. Tapi peminat franchise éta Gancang tur ngamuk ogé bakal sugema saprak bagian kadalapan dugi dina platform sapertos pilem interaktif anu dicandak tina séri Kimmy Schmidt gampang pikasieuneun. Pondokna, urang kabagjaan!

  • 1 Agustus: Lima, Anu Apik Apik tina Amélie Poulain & Grave
  • 5 Agustus: Kimmy Schmidt Ngahasilkeun: Kimmy vs Pandhita
  • 11 Agustus: Sagala misahkeun urang
  • 14 Agustus: Power Power
  • 16 Agustus: Gancang sareng Galak 8

Seri anyar

Di sisi séri, kipas tina Lucifer tungtungna bakal diganjar kasabaran sabab usum usum 5 bakal datang! Sumawona, anjeun ogé tiasa nyandak uji pikeun milari séri anu anjeun tiasa maén. Tapi éta henteu sadayana saprak tungtungna urang bakal ngagaduhan kasempetan pikeun salami di usum 2 usum kotor John, bagian kadua sareng akhir usum 8 ti cocog sareng usum 3 ti Alta Mar. Pondokna, beurat pisan pikeun ngiringan urang sadayana usum panas dina sofa urang.

  • 6 Agustus: Hujan (usum akhir)
  • 7 Agustus: Alta Mar (usum 3)
  • 10 Agustus: Usum (usum 8, bagian 2)
  • 12 Agustus: Greenleaf (usum 5)
  • 14 Agustus: 3% (usum akhir) Kotor John (usum 2) & Pameget Bounty Hunter
  • 21 Agustus: Lucifer (usum 5, bagian 1)
  • 25 Agustus: Trinkets (usum akhir.

sumber: https: //trendy.letudiant.fr/netflix-quels-sont-les-nouveaux-films-et-series-a-mater-en-aout-2020-a4958.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.