Nalika transparansi janten asset

0 35

 

Nalika urang ngalebetkeun paruh kadua kuartal katilu ieu 2020, dunya damel henteu kantos nampi gelombang kejutan sapertos kieu, nyapu sadaya ramalan kanggo taun paling poék dina ékonomi global. Antara krisis ékonomi sareng krisis kaséhatan, seuseueurna perusahaan parantos ngarévisi pendekatan manajerialna dina nyanghareupan pasar anu volatil pisan. Di lingkungan ieu anu lulusan ngora atanapi ngalatih deui padamelan padamelan kedah nunjukkeun kapinteran pikeun néwak perhatian perékrut anu nampi langkung CV ti biasana. Kumaha menonjol sareng ningalikeun sakedik tambahan anu bakal ngabédakeunana?

 

Surat panutup dina vitamin

Langkung seueur tina latihan rutin, surat panutup anjeun mangrupikeun titik kontak anu mimiti antara perusahaan sareng anu milari padamelan. Éta masihan kakuatan pikeun sagala rupa anu CV anjeun henteu tiasa tarjamahkeun ngalangkungan latar belakang propésional atanapi akademik anjeun. Éta mastikeun posisi anjeun, narjamahkeun nilai-nilai anu sering dipilarian ku perékrut anu ngagaduhan inpormasi. Pormat na peryogi kaaslian anu tangtu anu bakal ngajantenkeun anjeun unik pikeun profil anu paling cocog sareng posisi éta. Éta sanés ngan saukur sual nyarioskeun ngeunaan pamahaman anjeun ngeunaan pasar dimana perusahaan anu dituju dioperasikeun, tapi langkung seueur deui: ngabagi visi na, ngartos DNA na.

 

Wawasan tina target target

Nalika jumlah perusahaan anu terus-terusan komunikasi sacara online liwat platform khusus atanapi ékosistem masing-masing, ayeuna parantos aya antar muka anu ngamungkinkeun para padamelan padamelan ngagaduhan wawasan anu langkung saé dina sagala rupa merek anu ditarjamahkeun, sapertos GoWork.fr. Pamanggih ngeunaan data anu leres pikeun dunungan, GoWork.fr masihan kareueus tempat ka karyawan anu ngabagi pangalaman anu ngamungkinkeun para padamelan padamelan pikeun milarian langkung seueur ngeunaan perusahaan dimana aranjeunna ngalamar di daérahna. Ulasan dina handapeun segel anonimitas anu ngajantenkeun bédana sareng nunjukkeun perusahaan béda. GoWork.fr anu pangpayunna sareng pusat anu saé pikeun ngahimpun manajemén sareng karyawan, pamustunganana ngamungkinkeun inpormasi anu tiasa dipulangkeun pikeun ningkatkeun produktivitas sareng kaayaan kerja. Hadir dina genep bawana, portal ieu muka panto pikeun éra énggal dina kahirupan perusahaan berkat prosés transparan notis karyawan ti puluhan rébu perusahaan anu didasarkeun di Perancis.

 

Petualangan anu langkung saé disusun

Bakat ku daérah Corse, de l 'Occitan ou Great East ngajantenkeun daérahna hirup béda-béda, sanés dina légég frékuénsi pikeun pendapat tapi langkung-langkung ku nyiptakeun sakumna pangalaman-pangalaman anu épéktip ku inpormasi anu jéntré supados langkung hadé ngartos tangtangan anu bakal dicapai ku padamelan padamelan. Kituna versi Perancis tina portal GoWork.fr nyadiakeun aksés kana inpormasi penting dina waktos krisis ékonomi ieu nalika sadayana ngarepkeun kameunangan sareng pulih bertahap. Meunang pendapat ka dunungan anjeun ku ngumpulkeun hakekat prosésna hatur nuhun kana kontén anu disayagikeun ku anu gratis anu bakal dianggo ku énjing anjeun. Dunya anu anyar pasti dibukaan ku anjeun sareng tos terang pikeun dugi ka ditu. Urut deui, pilih dunya anu paling caket sareng anjeun, siap teras angkat.

 

 

Ninggalkeun comment hiji