Nalika transparansi janten asset

0 35 334

Nalika urang asupkeun satengah kadua saparapat katilu taun 2020 ieu, dunya padamelan henteu kantos nampi gelombang kejutan sapertos kitu, ngalas sagala ramalan pikeun taun paling poék dina ékonomi global. Diantara krisis ékonomi sareng krisis kaséhatan, kalolobaan perusahaan parantos ngarobih pendekatan managerialna nalika nyanghareupan pasar anu légal. Di lingkungan ieu para lulusan muda atanapi padamelan padamelan kedah ngémutan kapinteran pikeun néwak perhatian ti saurang pamrih anu nampi deui resume ti biasa. Kumaha nangtung sareng promosikeun sakedik tambahan anu bakal ngajantenkeun?

Surat panutup dina vitamin

Langkung langkung ti latihan rutin, surat panutup anjeun mangrupikeun hubungan mimiti sareng perusahaan sareng padamelan padamelan. Éta masihan kakuatan pikeun sagala hal anu CV anjeun henteu tiasa narjamahkeun saluareun latar profésional atanapi akademik anjeun. Éta ngajamin posisi anjeun, narjamahkeun nilai anu sering dipilarian ku recruiter anu terang. Pormatna butuh kaaslian anu tangtu anu bakal ngajantenkeun anjeun unik pikeun profil anu cocog sareng posisi éta. Éta henteu ngan ukur janten sanés sawala ngeunaan pamahaman anjeun tina pasar dimana perusahaan udagan beroperasi, tapi langkung seueur: ngabagi visi na, ngartos DNA na.

Wawasan tina target target

Nalika jumlah perusahaan anu terus-terusan komunikasi sacara online liwat platform khusus atanapi ékosistem masing-masing, ayeuna parantos aya antar muka anu ngamungkinkeun para padamelan padamelan ngagaduhan wawasan anu langkung saé dina sagala rupa merek anu ditarjamahkeun, sapertos GoWork.fr. Pamanggih ngeunaan data anu leres pikeun dunungan, GoWork.fr masihan kareueus tempat ka karyawan anu ngabagi pangalaman anu ngamungkinkeun para padamelan padamelan pikeun milarian langkung seueur ngeunaan perusahaan dimana aranjeunna ngalamar di daérahna. Ulasan dina handapeun segel anonimitas anu ngajantenkeun bédana sareng nunjukkeun perusahaan béda. GoWork.fr anu pangpayunna sareng pusat anu saé pikeun ngahimpun manajemén sareng karyawan, pamustunganana ngamungkinkeun inpormasi anu tiasa dipulangkeun pikeun ningkatkeun produktivitas sareng kaayaan kerja. Hadir dina genep bawana, portal ieu muka panto pikeun éra énggal dina kahirupan perusahaan berkat prosés transparan notis karyawan ti puluhan rébu perusahaan anu didasarkeun di Perancis.

Petualangan anu langkung saé disusun

Bakat ku daérah Corse, de l 'Occitan ou Great East ngajantenkeun daérahna hirup béda-béda, sanés dina légég frékuénsi pikeun pendapat tapi langkung-langkung ku nyiptakeun sakumna pangalaman-pangalaman anu épéktip ku inpormasi anu jéntré supados langkung hadé ngartos tangtangan anu bakal dicapai ku padamelan padamelan. Kituna versi Perancis tina portal GoWork.fr nyadiakeun aksés kana inpormasi penting dina waktos krisis ékonomi ieu nalika sadayana ngarepkeun kameunangan sareng pulih bertahap. Meunang pendapat ka dunungan anjeun ku ngumpulkeun hakekat prosésna hatur nuhun kana kontén anu disayagikeun ku anu gratis anu bakal dianggo ku énjing anjeun. Dunya anu anyar pasti dibukaan ku anjeun sareng tos terang pikeun dugi ka ditu. Urut deui, pilih dunya anu paling caket sareng anjeun, siap teras angkat.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.