Aktris Nollywood anu kasohor Genevieve Nnaji ngungkabkeun kunaon anjeunna masih kénéh bujang taun 41

0 13

Aktris Nollywood anu kasohor Genevieve Nnaji ngungkabkeun kunaon anjeunna masih kénéh bujang taun 41

Aktris sareng produser Nollywood anu kasohor Genevieve Nnaji parantos ngungkabkeun naha anjeunna masih bujang sareng anu paling takut pisan pikeun perkawinan.

Béntang Nigeria masih bujang, tapi ngagaduhan putri ngora anu nembé nikah. Dina hiji wawancara sakumaha anu dilaporkeun ku ghgossip, aktris ngungkabkeun naha anjeunna sieun bakal kawin. Genevieve Nnaji sieun gagalna nikahna, anu henteu dipikahoyong, ku kituna pilihanna tetep tunggal.

Bujang dina 41, Genevieve Nnaji ngungkabkeun naon anu paling diajakkeun ngeunaan perkawinan

"Upami kuring kawin, kuring hoyong pisan tetep dina pernikahanna, sareng tetep dina perkawinan éta henteu gampang. Éta hartosna anjeun leres-leres saluyu sareng pasangan anjeun, ”saur anjeunna.

"Ieu hartosna anjeun parantos mendakan jodoh anjeun sareng anjeun kedah tiasa tahan pisan kuciwa anu pasti bakal kajantenan, tapi anjeun ogé kedah diajar ngahampura," tambah anjeunna.

Bujang dina 41, Genevieve Nnaji ngungkabkeun naon anu paling diajakkeun ngeunaan perkawinan

Tulisan ieu muncul heula: https://www.afrikmag.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.