Tunisia: Mimiti taun sakola parantos teu pasti dina nyanghareupan munculna kasus coronavirus.

0 5

Taun sakola Tunisian dijaga pikeun 15 Séptémber. Tés ukuran hirup pikeun nagara anu nyanghareupan paningkatan dina kasus virus corona.

Panitia ilmiah pikeun ngalawan koronavirus anu disatujuan dina tanggal 25 Agustus ka protokol kaséhatan pikeun diterapkeun nalika ngawitan mimiti sakola, dikaluarkeun dina tanggal 15 Séptémber. Tes ukuran kahirupan pikeun nagara anu ngadangu gelombang anyar pandemik Covid-19. "Operasi bunuh diri" kanggo sekretaris jenderal sékundér sekundér, Lassaad Yaakoubi, pikeun anu ngajaga awal taun sakola dina tanggal anu dijadwalkeun henteu nyata.

Patalina teuing pacaran di antawis sepuh sareng guru. Ngan aya 18 dinten kénca pikeun siap kelas deui, di sadaya tingkat sakola. Saatos sababaraha rapat sareng konsultasi antara Kementrian Pendidikan sareng serikat uninga, tanggal pikeun ngamimitian taun sakola di Tunisia, anu merhatikeun dua juta murid, ditetepkeun sareng diadopsi ku déwan menteri pikeun tanggal 15 Séptémber, ditungtungan tanggal 30 Juni 2021.

sumber: https://www.jeuneafrique.com/1033235/societe/tunisie-le-casse-tete-de-la-rentree-scolaire/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.