Naon Anu Poho Kami Nyaritakeun Anjeun Ngeunaan Kelamin - Pidéo

0 23



Maïa Mazaurette mangrupikeun kolumnis, ilustrator sareng panulis.

Karya médiana museur kana masalah seksualitas - mata pelajaran anu jembar, mimitian ti prakték dugi ka masalah gender, ti ngagoda dugi ka lamunan, sosiologi, sains, politik, sareng seni.

Dumasar di New York, anjeunna nyerat dua kolom Minggu pikeun Le Monde, bari kolaborasi rutin pikeun Le Temps di Swiss, pikeun GQ, sareng Usbek & Rica.

Panulis seueur karangan, komik, carita pondok sareng novel fiksi politik, podcaster (séri Sex & Sounds at Arteradio), anjeunna ogé ayeuna nuju nganyatakeun dirina, sareng seueur deui, ngalukis ngalukis sareng gambar.
Maïa Mazaurette mangrupikeun kolumnis, ilustrator sareng panulis.

Karya médiana museur kana masalah seksualitas - mata pelajaran anu jembar, mimitian ti prakték dugi ka masalah gender, ti ngagoda dugi ka lamunan, sosiologi, sains, politik, sareng seni.
Dumasar di New York, anjeunna nyerat dua kolom Minggu pikeun Le Monde, bari kolaborasi rutin pikeun Le Temps di Swiss, pikeun GQ, sareng Usbek & Rica.
Panulis seueur karangan, komik, carita pondok sareng novel fiksi politik, podcaster (séri Sex & Sounds at Arteradio), anjeunna ogé ayeuna nuju nganyatakeun dirina, sareng seueur deui, ngalukis ngalukis sareng gambar. Obrolan ieu dibéré dina acara TEDx nganggo format konperénsi TED tapi sacara mandiri diayakeun ku komunitas lokal. Diajar langkung lengkep ihwal https://www.ted.com/tedx

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.