XNXX: Ngalakukeun hubungan séks di kolam renang tiasa pikaresepeun pisan

0 1 092

Ngalaksanakeun séks di kolam renang tiasa pikaresepeun, tapi aya salah paham yén anjeun henteu kedah serius. Katerangan!

Nyiptakeun cinta di cai mangrupikeun mangrupikeun bayangan anu paling umum. Sumawona seueur pisan anu resep pisan pikeun nguji séks dina kolam renang. Jelas pisan ngagumbirakeun dina tempat ieu anu kondusif pisan pikeun babarengan. Sareng upami anjeun ditawarkeun nyobian pantang kana bungbu pikeun kahirupan séks anjeun, kitu deui mangrupikeun cara anu efektif pikeun ngahurungkeun rutin anjeun tibalik sareng nyobian hal anu béda. Nanging, kedah ati-ati pisan! Kusabab aya ideu anu parantos ditangtoskeun anu leres-leres henteu kedah dianggap serius dina masalah ieu. Jadi, dumasar kana legenda urban kuno, klorin bakal ngirangan atanapi bahkan ngancurkeun épék spérma.

kiridit
Kiridit: SND

Nanging, ieu seep! Klorin henteu langsung maéhan kuman sareng henteu nyegah anjeun hamil atanapi néwak STD. Numutkeun kana pernyataan Erica Smith ka Refinery29, saurang pendidik kelamin Philadelphia, éta henteu caket tina saderhana éta: "Sakali mani daun awak éjakulasi, éta garing gancang janten jelas janten moal tiasa ngadamel awéwé anu ngojay dina waktos éta hamil. Nanging, upami dua jalma ngalakukeun hubungan séks di kolam renang sareng jalma anu ngahasilkeun mani asup kana heunceut anjeun, anjeun tiasa total nyandung. Kolam renang moal maéhan spérma anu bakal langsung asup kana heunceut anjeun. "

kiridit:
Kiridit: Yoann Boyer via Unsplash

Warta anu saé nyaéta métode kontrol kalahiran biasa leres ogé di kolam renang. Kondom contona moal kapangaruhan ku cicing handapeun cai klorin. Nanging, cai tiasa ngaganggu pelincir alami anu aya dina sékrési. Ku sabab éta bakal leuwih narik pikeun nganggo kondom silikon. Nanging, sadayana bénten upami ka Jacuzzis. Ieu kusabab kondom henteu diuji dina cai dina suhu luhur. Kituna langkung saé henteu nyandak résiko naon waé sareng nyingkahan hubungan seksual di SPA atanapi anu sami.

kiridit:
Kiridit: Mars Distribution

Hal utama nyaéta henteu ngarasa dilindungi upami anjeun bogoh ka cai. Kusabab sanajan baktéri moal salamet lami, risikona sami penting di darat sapertos di cai salami aya hubungan fisik langsung antara dua jalma. Pancegahan kedah sami dina sadaya kaayaan. Sejen naséhat anu écés, sacara jelas dilarang nganggé hubungan seks di kolam renang umum, khususna upami aya anu aya. Henteu ngan éta moal pikaresepeun pisan janten kaget, tapi salaku tambahan, anjeun risiko denda parah upami anjeun dilaporkeun. Pikeun ngahindarkeun masalah, anjeun tiasa milih tempat pikeun hubungan séks dumasar kana tanda bintang anjeun.

sumber: https://trendy.letudiant.fr/le-conseil-sexy-du-lundi-le-sexe-dans-une-pygiène-cette-idee-recue-a-ne-surtout-pas-prendre-au- serius-a4986.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.