Motivasi dina basa Perancis - TU EN ES CAPABLE - Video

0 5



Seueur urang ngalangkungan kahirupan urang, sering teu kanyahoan. Kami sieun kabur, kami moal gaduh deui kapercayaan diri. Tapi terang yén anjeun tiasa ngalakukeun nanaon. Naha anjeun henteu percanten? Tingali ieu ...

► Percaya ka diri sorangan. Anjeun tiasa ngalakukeun éta. TerryMLR Motivasi nawiskeun anjeun pidéo motivasi pikeun memotivasi anjeun percanten diri sorangan pikeun wani ngimpi ageung. Pikeun percaya diri sorangan, sabab dina prosésna, kapercayaan diri leuwih penting tibatan motivasi.

Anjeun terang, sapanjang hirup anjeun, anjeun bakal pendak sareng seueur jalma anu bakal nangtoskeun anjeun, anu bakal mempertanyakan kualitas anjeun, anu moal percanten ka anjeun atanapi impian anjeun. Dunya anu urang hirup, ti bumi anu urang hirup dugi ka telepon anu aya di panangan urang, sadaya hal ieu aya kusabab aya jalma anu ngabayangkeun, jalma ieu anu ningali anu henteu katingali, pikeun ngajantenkeun mungkin teu mungkin. Sadaya jalma ieu anu ngarobih kahirupan sareng jutaan jalma sanésna ngagaduhan hiji hal anu sami: kapercayaan diri. Sareng ayeuna giliran anjeun.

► Upami video ieu ngainspirasi anjeun, upami pidéo ieu tiasa memotivasi anjeun atanapi ngajantenkeun anjeun sadar yén anjeun sanggup ngahontal hal-hal hébat, kuring ngajak anjeun ngalanggan sareng ngaktipkeun béwara pikeun ningali pidéo sanés motivasi tina gaya ieu. Upami anjeun pikir pidéo ieu parantos ngabantosan anjeun sareng tiasa ngabantosan jalma sanés, kuring ngajak anjeun ngabagi 🙂
Urang maju sasarengan.

#ToutOuRien #motivation #tuenescapable ———————————————————————————————————

Kanggo langkung MOTIVASI, INSPIRASI sareng kontén POSITIF
Milarian TerryMLR Motivasi dina:

►Instagram: https: //www.instagram.com/editedbyterrymlr/

► Halaman Facebook: https: //www.facebook.com/TerryMLRMotivation

——————————————————————————————————–
TerryMLR Motivation ogé nawiskeun podcast motivasi pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun pola pikir anu teu gampang!

Tautan pikeun ngakses sadaya platform: https://anchor.fm/terrymlrmotivation

Spotify: https://open.spotify.com/show/1NHHoGObJhRlOf9DDWFGk2

Podcast Apple: https://podcasts.apple.com/fr/podcast/wolfpodcasts-le-mental-du-loup/id1492064513

CastBox: https://castbox.fm/podcasts/WolfPodcasts—Le-mental-du-Loup-!?country=fr

Mendung: https://overcast.fm/itunes1492064513/wolfpodcasts-le-mental-du-loup

Pocket Casts: https://pca.st/itunes/1492064513
——————————————————————————————————–

——————————————————————————————————–

TerryMLR Motivasi nawiskeun sababaraha gaya pidéo motivasi dina basa Perancis naha éta pidéo:

• Motivasi diajar
• Motivasi binaraga
• motivasi Olahraga
• Motivasi tinju
• motivasi maén bal
• motivasi Kabugaran
• Motivasi musik
• Motivasi musik
• Musik motivasi
• motivasi Rugbi
• motivasi Crossfit
• Lagu tabata
• Motivasi leungitna beurat
• Motivasi déprési
• Motivasi kerja
• Motivasi pengusaha
• Motivasi bisnis
• Motivasi kapamingpinan
• Motivasi kapercayaan diri

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.