Luis Suarez ngeposkeun pesen anu hébat pisan

0 14

Luis Suarez ngeposkeun pesen anu hébat pisan

Luis Suarez ngintunkeun sababaraha kecap dina Instagram anu pastina bakal mempertanyakan maksud panyerang FC Barcelona.

"Kuring moal lirén ngararasakeun anu ku kuring dipikahoyong", kantun nyerat pusat umur 33 taun ka payun dina jaringan sosial.

Pamaén bal Uruguay parantos ngonfirmasi henteu angkatna ti Barça, atanapi kadatangan na ka Juventus Turin kahareup.

Numutkeun inpormasi ti Marca harian, Luis Suarez bakal ngahontal perjanjian sareng Bianconeri pikeun ditandatanganan kontrak dua taun, ditambah anu opsional. Salaku panginget, Luis Suarez masih dikaitkeun dugi Juni 2021 sareng Blaugrana.

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.