Enrique nyarios tentang kasus Lionel Messi

0 12

Enrique nyarios tentang kasus Lionel Messi

Diondang kana konperénsi pers dinten Sabtu sateuacana pertandingan Spanyol ngalawan Ukraina, atas nami Liga Bangsa-Bangsa, Luis Enrique masihan opini ngeunaan hal Lionel Messi.

Nyanghareupan wartawan, palatih La Roja curhat yén anjeunna bakal resep ka striker Argentina pikeun milarian kasapukan sareng manajemén FC Barcelona ninggalkeun klub Catalonia.

"Ieu masalah anu sénsitip pisan. Kuring bakal nyarios. Klub luhur sadayana sareng sadayana. Leo parantos ngajantenkeun Barcelona tumuh seueur, tapi kuring bakal resep aya perjanjian. Dinten bakal datang nalika anjeunna bakal angkat ti Barça, éta kumaha éta. Dinten éta kajantenan, éta bakal ngerakeun tapi Barcelona bakal tetep meunang gelar. ”

Daék kaluar ti Blaugrana, bintang umur 33 taun kamari ngégél sual kahareup na. Salami titik pers, Lionel Messi negeskeun yén anjeunna bakal tetep usum tambahan di Camp Nou, tepatna dugi ka Juni 2021 sareng akhir kontrakna.

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.