Sergio Rico tiasa gabung deui sareng PSG

0 4

Sergio Rico tiasa gabung deui sareng PSG

Nalika anjeunna parantos uih deui tina pinjamanna pikeun ngaladénan klub awalna pikeun Liga Champions, kiper Spanyol ogé tetep dina jajaran tim Parisian….

Mémang, klub Ile-de-France parantos neraskeun diskusi sareng Sevilla FC pikeun ngajaga sekutu
Keylor Navas anu éléh ku bakatna anu teu bisa dipungkir dina yuswa 27 taun.

Sergio Rico ogé dimotivasi ku kahoyong cicing di Paris Saint-Germain ngusulkeun nalika piala liga "Éta impian janten didieu, kapuasan anu hébat. Janten, tangtosna, kuring hoyong cicing ”.

Numutkeun ka média Spanyol, bursa anu dipikaresep dilakukeun antara PSG sareng Sevilla FC sahingga kiper titular Liga Champions neraskeun petualangan na di bumi.

Anjeunna anu saatos seueur pinjaman tiasa ngabuktoskeun poténsi pinuh na, kasempetan emas pikeun Spanyol, anjeunna kedah ngamangpaatkeun éta.

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.